Logo
Ispiši ovu stranicu

Microsoftov Bing GPT-4 od sad je dostupan svima Istaknuto

Microsoftov Bing GPT-4 od sad je dostupan svima

Microsoft je svog robota za brbljanje Bing GPT-4 učinio dostupnim svima, pa su ukinute liste čekanja.

Sve što trebate učiniti kako biste imali pristup otvorenoj inačici koju pokreće GPT-4 je prijaviti se na novi Bing ili Edge svojim korisničkim računom pri Microsoftu.

Microsoft je također nadogradio Bing Chat s više novih značajki, uključujući i podršku za plug-inove.

Zaokret prema vizualnom

Mogućnost pristupa Bing Chatu postupno je povećavana od veljače ove godine, kada je postao dostupan u privatnom pretpregledu.

U ovoj rundi u Bing Chat dodano je više novih pametnih značajki, među kojima su slikovni i video rezultati pretrage, nove značajke Bing i Edge Actions, trajni chat i povijest...

Već spomenuta podrška za plug-inove bit će ključna za razvojne programere i budućnost Bing Chata, piše Verge.

U suradnji s OpenTableom radi se na razvoju plug-ina koji će omogućiti dovršavanje rezervacija restorana unutar Bing Chata i generiranje vizualizacija u sklopu WolframAlphe.

Prema Microsoftovim podacima, web tražilica Bing trenutno ima više od sto milijuna dnevno aktivnih korisnika. Posjetitelji Binga su dosad pokrenuli više od pola milijarde razgovora i stvorili više od 200 milijuna slika.

U budućnosti bi Bing trebao postati više usmjeren na vizualni aspekt, odnosno ponuditi više slika i grafikona. Također bi trebao biti personaliziraniji i multimodalan, što znači kako će moći odgovarati na pitanja u kontekstu slika. Navodno imaju spremne i filtere koji bi trebali onemogućiti prikaz neželjenog ili nedoličnog sadržaja, piše Tech Crunch.

U sklopu nedavne runde otkaza u Microsoftu su bili otpušteni i timovi koji se bave etičkim i društvenim pitanjima vezanim uz umjetnu inteligenciju. Zbog toga se tim važnim problemima u softverskom divu iz Redmonda ne bavi nitko posebno, iako novi proizvodi i usluge dolaze na tržište.

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.