Logo
Ispiši ovu stranicu

Nove tehnologije i poduzetništvo u fokusu LEAP Summita Istaknuto

Luisella Giani Luisella Giani

Osma međunarodna konferencija LEAP Summit bit će održana 18. i 19. svibnja u Zagreb Fair Congress Centru Zagrebačkoga velesajma.

Na četiri tematske pozornice LEAP Summit okupit će preko 60 predavača iz vrha poslovnoga svijeta, a očekuje se preko 2.000 sudionica i sudionika iz tridesetak država.

Među predavačicama i predavačima ističe se Luisella Giani, šefica odjela za komercijalne industrije u Oracleu za regiju Europe, Bliskog istoka i Afrike. Ova izvršna direktorica s više od 15 godina iskustva u vođenju digitalne strategije, operacija i razvoja proizvoda radila je također i s brendovima kao što su Skype, Netlog i Lycos te tvrtkama kao što su Yellow Pages, Goodyear-Dunlop i DuPont.

Od marketinga do svemira

Vasily Kichigin je poduzetnički put započeo 2015. godine kao freelancer na platformi Fiverr.com. Danas ima vlastitu marketinšku tvrtku WNOG Media. Također bi zanimljiva mogla biti i Chiara Cocchiara, inženjerka je zrakoplovstva koju je Forbes uvrstio u svoj popis lidera "30Under30" u kategoriji industrije.

Direktorica je programa Akademije za svemirsku ekonomiju i škole iSpace. Bila je zapovjednica posade i inženjerka posade misije "Mars Analogue" u izvođenju eksperimenata NASA-e.

Također možete očekivati panele na temu kreativnosti u digitalnom okruženju Tomislava Lončarića i Buge Marije Šimić, kriptovaluta Nikole Škorića, Milana Horvata i Vlahe Hrdala...

"Digitalizacija europskog gospodarstva važna je za Hrvatsku i Europu, a osobito to ističem u ovoj, 2023. godini koju su europske institucije proglasile Europskom godinom vještina.

Cilj nam je podignuti svijest pojedinaca i tvrtki o novim potrebama europskoj tržišta, ali i potaknuti aktivno sudjelovanje europskih tvrtki na dinamičnom globalnom tržištu. Prilagodba europskih tvrtki globalnim trendovima i izazovima, neizbježna je.

Radnike želimo potaknuti na cjeloživotno obrazovanje, osvještavanje, razvijanje i realiziranje vlastitih talenata i vještina.

Svim sudionicama i sudionicima ovogodišnjeg LEAP Summita želim poručiti: i vi ste važni sudionici i kreatori nove digitalne, globalno konkurentne Europe", rekao je Ognian Zlatev, voditelj predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj.

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.