Logo
Ispiši ovu stranicu

DOK-ING predstavio strojeve za vojnu inženjeriju na vodećem obrambenom sajmu istoka Europe Istaknuto

DOK-ING predstavio strojeve za vojnu inženjeriju na vodećem obrambenom sajmu istoka Europe

Hrvatski proizvođač robotskih i autonomnih sustava i opreme za posebne namjene uspješno se predstavio na Međunarodnoj izložbi obrambene industrije u Poljskoj.

Hrvatska kompanija DOK-ING, vodeća tvrtka u području robotskih i autonomnih sustava i opreme za posebne namjene, prezentirala je svoj bogati portfelj s područja obrane i sigurnosti te napredne tehnologije na Međunarodnoj izložbi obrambene industrije (MSPO). Riječ je o prestižnom sajmu koji ove godine slavi jubilarnu 30. godišnjicu i tim je povodom od 6. do 9. rujna u poljskom gradu Kielceu okupio najzvučnija imena, kompanije i institucije iz sektora obrane i sigurnosti.

„Čast nam je sudjelovati na jednom od najreprezentativnijih događaja koji se ne ističe samo impresivnim imenima vodećih izlagača iz sektora obrane i sigurnosti, već i mogućnošću povezivanja cjelokupne poslovne zajednice u kojoj djelujemo. MSPO je idealan spoj novih znanja, iskustva i kontakata, što uvelike doprinosi unaprjeđenju našeg poslovanja. Upravo smo zbog toga odlučili posjetiti Kielce i javnosti predstaviti naša inovativna robotska i autonomna rješenja koja dominiraju na svjetskim tržištima“, naglašava Dino Išasegi, voditelj prodaje DOK-ING-a.

Međunarodna izložba obrambene industrije visoko je na ljestvici najposjećenijih i najrelevantnijih europskih sajmova s područja obrane i sigurnosti te svakako vodeća takva manifestacija na istoku Europe. DOK-ING je ove godine u Poljskoj predstavio svoje strojeve za vojnu inženjeriju te upravljanje kriznim situacijama.
Više od 400 kompanija iz 27 zemalja predstavilo je ove godine svoje proizvode i tehnologije, a tijekom četiri dana održavanja sajma zabilježeno je tisuće posjetitelja, uglavnom predstavnika vlada, međunarodnih organizacija te oružanih snaga europskih država.

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.