Logo
Ispiši ovu stranicu

Infobip uvršten u Oracle Cloud Marketplace Istaknuto

Veselin Vuković (Infobip) Veselin Vuković (Infobip)

Globalna komunikacijska cloud platforma tvrtke Infobip od sada je dostupna i na platformi Oracle Cloud Marketplace.

Oracle Cloud Marketplace je trgovina online koja nudi na stotine poslovnih aplikacija i servisa vezanih uz rješenja te tvrtke namijenjena računalnom oblaku.

Infobipova rješenja trebala bi pomoći korisnicima Oracle Cloud Marketplacea u distribuciji personaliziranih poruka i održavanju odnosa s potrošačima putem više različitih kanala i aplikacija poput WhatsAppa i Vibera te SMS poruka. Do sada je Oracle kroz Infobipova rješenja realizirao više od dvije milijarde interakcija s klijentima, objavili su iz te tvrtke.

Partnerstva za širenje na nova tržišta

Oracleovi korisnici moći će automatski pristupiti Infobipovom sučelju u kojem preko aplikacija WhatsApp i Viber mogu poslati različite promotivne i transakcijske poruke, od obavijesti o dostavi paketa, informacija o računu i potvrde rezervacija do podsjetnika o bodovima u sklopu programa vjernosti. Slične opcije dostupne su i putem tekstualnih poruka.

Na taj način moguće je pratiti postotak otvaranja poruke i angažiranost kupaca te osigurati personaliziranu komunikaciju.

"Današnji korisnici žele moći mobitelom stupiti u kontakt s brendom kao da razgovaraju s prijateljem. Snažna angažiranost korisnika rezultat je povezivanja s njim i omogućavanja pravog rješenja u pravo vrijeme i putem pravog kanala", istaknuo je Veselin Vuković, potpredsjednik Infobipa zadužen za strateška partnerstva.

Strateška partnerstva dio su programa Infobip Partner Connect. Oracle je jedan od blizu 300 Infobipovih globalnih partnera čiji se broj, navode u toj tvrtci, u zadnjih godinu i pol dana učetvorostručio. Partnerska se mreža proteže na više od 200 država, uz očekivanu vrijednost tržišta usluga preko 25 milijardi američkih dolara do 2025. godine

"Infobipu su partnerstva važna u ostvarivanju daljnjeg ambicioznog rasta jer nam naša globalna partnerska mreža otvara vrata prema mnogim novim tržištima i potencijalnim klijentima", rekao je Vuković.
.

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.