Menu

SEAT u svojim autima predstavlja tehnologije Apple Car Play, Android Auto i MirrorLink

SEAT u svojim autima predstavlja tehnologije Apple Car Play, Android Auto i MirrorLink

Španjolski proizvođač auta SEAT radi na ambicioznom planu in-car povezivanja za sve svoje modele pod imenom Full Link. Ovaj sustav predstavlja prvi automobilski sustav infotainmenta koji podržava tri tehnologije velikih giganta - Apple Car Play, Android Auto i MirrorLink. Ove tehnologije podržava nova SEAT Ibiza i nadolazeća Alhambra te Leon i Toledo 2016 modeli.


Full Link dolazi na SEAT-ovom infotainment sustavu Connect. Za oko 590 američkih dolara može biti dodatak na SE modelima i iznad te se sastoji od 6.5-inčnog touchscreen ekrana.
Također, SEAT uvodi i DriveApp koji radi zajedno sa Full Linkom i pruža jednostavno održavanje vozila, smjernice za ekološku vožnju, stanje u prometu i drugo. Tako u suradnji sa Full Linkom DriveApp javlja vozaču na pametni telefon upozorenja kao što su provjera guma, lokacija najbližeg SEAT-ovog trgovca i ostalo.
SEAT (koji je član Wolkswagen grupe) je ove godine potpisao ugovor sa Samsungom za razvijanje tehnoloških rješenja za potpunu konekciju svih njihovih modela automobila, stoji u službenom priopćenju. Nedavno su njemački proizvođači automobila sklopili suradnju sa Nokijom i njihovom uslugom Here, pokazujući sve veći trend suradnje automobilskih proizvođača sa tehnološkim kompanijama, kako bi svoje automobile umrežili i učnili boljim i sigurnijim. 

na vrh članka

Više vijesti

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next