Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Stiže Cubot Max phablet s LTE podrškom i 6'' ekranom

Stiže Cubot Max phablet s LTE podrškom i 6'' ekranom

Uskoro na hrvatsko tržište u trgovine SE-MARK stiže novi CUBOT pametni telefon Max koji dolazi s velikim 6 inčnim ekranom, osmerojezgrenim procesorom na 1,3 GHz, čak 3 GB radne memorije i unutrašnjom pohranom od 32 GB. Max će se pridružiti ostalim CUBOT telefonima koji su na našem tržištu u posljednjih nekoliko mjeseci prodani u preko 10 tisuća primjeraka.

U ponudi su trenutačno modeli Rainbow, Note S, Dinosaur, X16S i Cheetah, a njihove recenzije mogli ste pročitati u časopisu Vidi i na Vidilab.com. Svi modeli dolaze s verzijama Androida 5.0, a noviji modeli imaju predinstaliranu verziju 6.0 Marshmallow. Cijene CUBOT pametnih telefona se kreću od 699kn do 1.999kn.  Dimenzije ekrana uređaja u ponudi su 5“ i 5,5“. Svi modeli su dostupni i kod partnera na preko 100  prodajnih mjesta u gotovo svim gradovima u Hrvatskoj.
Tvrtka SE-MARK je ekskluzivni uvoznik za CUBOT za Adriatic regiju, a servis za uređaje je osiguran kroz SE-MARK servis i kroz partnerstvo s MMM Agram servisom. Planovi tvrtke SE-MARK i brenda CUBOT je širenje na susjedna tržišta u regiji: Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora, Albanija i Makedonija.Ranije spomenuti nadolazeći Max model uz 32 GB interne memorije moguće je proširiti SD karticom do 128 GB. Dolazi s velikom baterijom od 4100mAh. Ima prednju kameru od 5 MP za videopozive i selfie fotografije, dok je stražnja 13MP s auto focusom i dvjema 0,5A LED bljeskalicama.
Osim mobitela u ponudi su i CUBOT pametne narukvice. Uskoro najavljujemo u ponudi i CUBOT smartband V2.

 

 

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next