Upozorenje
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 262
Menu

Prvi hrvatski Droidcon na proljeće u Zagrebu

Prvi hrvatski Droidcon na proljeće u Zagrebu

Globalna Android konferencija ove godine prvi puta dolazi u Hrvatsku. Održat će se 29. i 30. travnja (srijeda i četvrtak) u hotelu Antunović u Zagrebu u organizaciji njemačke tvrtke Trodio, specijalizirane za Android consulting i development.

Organizatori su poručili da očekuju oko 400 govornika diljem svijeta, između ostalog iz Intela i PayPala. Očekuje se dolazak Tima Messerschmidta, PayPal-ovog developera i programera, koji je poznat po predavanjima gdje kodira uživo pred publikom. Ujedno je i zvijezda najvećih Hackatona održanih posljednih nekoliko godina.

Želite li podijeliti svoje znanje, organizatori vas pozivaju da prijavite svoj prijedlog govora ili predavanja na internetskoj stranici droidcon.hr do 10. ožujka.

Ako želite improvizirati, umjesto predavanja na Droidconu možete održati prezentaciju u sklopu barcampa (otvorenog oblika konferencije) pod uvjetom da publika pokaže zanimanje za vašu temu.

Cijene ulaznica za Droidcon su od 300 do 1200 kuna. Za studente će uz predočenje studentske isprave koštati 300 kuna, a svi ostali će karte do kraja veljače moći kupiti po cijeni od 600 kuna, do 15. travnja će koštati 800, a nakon 15. travnja 1200 kuna. 

na vrh članka

Više vijesti

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

 

Biz Tech web portal by vidi20.jpg