Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Prijavite se na Startup Factory koji kreće s novim, trećim ciklusom predakceleracijskog programa Istaknuto

Prijavite se na Startup Factory koji kreće s novim, trećim ciklusom predakceleracijskog programa

Želite li poput DiVana, HUBBIG-a, Modulosa i ostalih uspješnih Startup Factory timova u kratkom roku razviti vlastito rješenje i pripremiti se za poslovne uspjehe, prijavite se na Startup Factory Zagreb. Očekuje vas intenzivna edukacija, pomoć vrhunskih mentora, ZICER-ova poticajna infrastruktura i promocijska podrška.

Veliko finale Startup Factory programa održat će se u prosincu na startup konferenciji Zagreb Connect. Ondje će najbolji timovi pred investitorima, poslovnim anđelima, medijima i širom javnošću predstaviti svoje inovativne proizvode, a najuspješniji primiti i bespovratnu financijsku potporu iz fonda ukupne vrijednosti 800 000 kuna.

Prijave za Startup Factory otvorene su od 16. kolovoza i traju do 12. rujna 2018. godine. Prijaviti se mogu timovi ili startupovi registrirani u posljednjih 12 mjeseci koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju 3 do 5 punoljetnih članova komplementarnih znanja.

Prihvatljive su one prijave koje koristeći ICT i/ili KET tehnologiju svojom inovativnošću unapređuju zdravlje i kvalitetu života, energiju i održivi okoliš, promet i mobilnost, sigurnost ili pak hranu i bio-ekonomiju. Ova područja u skladu su sa Strategijom pametne specijalizacije Republike Hrvatske (S3).

Prijavite se te uz podršku Zagrebačkog inovacijskog centra i Grada Zagreba ostvarite uspjeh!

Više informacija doznajte na web stranici http://startupfactory.zicer.hr/. Prijave se zaprimaju putem linka na http://startupfactory.zicer.hr/prijave.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next