Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Osvojite neograničeni broj gigabajta na godinu dana ili zauvijek Istaknuto

Osvojite neograničeni broj gigabajta na godinu dana ili zauvijek
Obzirom da u našoj zemlji postoje bogate ljepote krajolika, gradova, sela i skrivenih mjesta, Tele2 poziva sve zaljubljenike u lijepu našu da postanu njeni promotori.
U našoj zemlji postoje brojna tajna mjesta, skriveni prolazi u stijenama, dvorci na obroncima ili plaže za koje još nitko nije čuo. Kako bi se svatko od nas upoznao s manje poznatim lokacijama iz bilo kojeg dijela Hrvatske, Tele2 na internetskoj stranici www.beskonacnolijepa.hr organizira nagradni natječaj #BeskonačnoLijepaNaša
Snimanjem i učitavanjem video snimke manje poznatih lokacija iz bilo kojeg dijela Hrvatske na www.beskonacnolijepa.hr u razdoblju od 10.5. do 14.6.2018. svatko može postati promotor #BeskonačnoLijepeNaše te osvojiti vrijedne nagrade. 
 
Svaki dan, za vrijeme trajanja natječaja, video s najviše oznaka 'sviđa mi se' u tom danu osvaja vrijednu nagradu, 12 mjeseci korištenja tarife RASPALI s BEZBROJ GB bez naknade.
Nakon završetka natječaja Tele2 će između svih najboljih videa dana, izabrati najbolji video i nagraditi ga glavnom nagradom, korištenjem tarife RASPALI s BEZBROJ GB bez naknade ZAUVIJEK.
na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next