Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Datalabova konferencija PANTHEON Day 2018., 09. svibnja u Zagrebu

Datalabova konferencija PANTHEON Day 2018., 09. svibnja u Zagrebu

Datalab HR, najveći proizvođač poslovnog softvera u jugoistočnoj Europi, organizira 09. svibnja u Hotelu Sheraton, Zagreb, PANTHEON Day 2018. Centralna tema Datalabove godišnje konferencije ovaj je put GDPR i sigurnost u poslovanju te nova PANTHEON-ova funkcionalnost DMS – Document Mangement System.

Stručni dio događanja započinju PANTHEON eksperti koji će prisutnima prezentirati PANTHEON novosti te prikazati DMS i workflow – automatizaciju i pojednostavljenje poslovnih procesa kroz PANTHEON. U drugom je dijelu jutarnjeg programa organiziran okrugli stol s naslovnom temom konferencije kao uvodom, a tijekom zanimljive panel-diskusije iskustva o provedbi i primjeni ovog zakona, naročito u kontekstu IT industrije, razmijenit će vodeći GDPR stručnjaci.

Poslijepodnevni je dio Konferencije, kao i obično, predviđen za radionice na kojima će Datalabov odjel podrške zajedno s partnerima demonstrirati nove funkcionalnosti osnovnih modula ovog suvremenog poslovno-informacijskog sustava.

Predstavljajući PANTHEON Day 2018., gospodin Goran Težak, direktor Datalab HR, izjavio je:

Zadovoljstvo mi je najaviti još jedno PANTHEON poslovno-edukativno događanje koje već tradicionalno okuplja značajan broj PANTHEON™ postojećih i potencijalnih korisnika te partnera. I ove godine pripremili smo pregršt novina i novih PANTHEON funkcionalnosti kako bi uspješno odgovorili na sve veća očekivanja tržišta.

Prateći trendove kako u Hrvatskoj, tako i u Regiji, a obzirom na interes poslovne zajednice, iz godine u godinu radimo najveći poslovni event u Hrvatskoj te i ove godine očekujemo više od 400 sudionika koje 09. svibnja na PANTHEON Day-u očekuju nova znanja, ugodno druženje te brojne prilike za sklapanje novih poslovnih veza.«

U Hrvatskoj je trenutno 15 aktivnih Datalab partnera, od kojih je 5 Premium.

Stručni konzultanti PANTHEON partnerske zajednice sačinjavaju najveću mrežu IT podrške u Republici Hrvatskoj, a dio su regionalne PANTHEON podrške.

Stranica konferencije PANTHEON Day 2018.: https://www.datalab.hr/pantheon-day-2018

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next