Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Krenule prijave za ovogodišnji Job Fair, najveći sajam poslova u Hrvatskoj Istaknuto

Krenule prijave za ovogodišnji Job Fair, najveći sajam poslova u Hrvatskoj

Poslodavci će i ove godine dobiti priliku razgovarati s potencijalnim budućim zaposlenicima jer se 23. i 24. svibnja 2018. na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu po trinaesti put održava Job Fair, najveći sajam poslova u Hrvatskoj.

Sajam organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SSFER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET). Ponudu za ovogodišnji Job Fair možete preuzeti putem poveznice. Prijave za poduzeća otvorene su do 23. ožujka, a vrše se putem internetske stranice Job Faira. Ovim putem pozivamo poduzeća da na vrijeme osiguraju svoje mjesto na najvećem sajmu poslova u Hrvatskoj!

Na sajmu će brojna uspješna domaća i inozemna poduzeća zainteresiranim studentima predstaviti svoje projekte, tehnologije i znanja putem predavanja, radionica i kreativno uređenih štandova koji će se protezati kroz prizemlje zgrade Fakulteta. Poslodavci će kroz razgovor sa studentima FER-a i srodnih tehničkih fakulteta imati priliku predstaviti trenutnu i buduću ponudu poslova i praksi u vlastitom poduzeću.

Prošlogodišnji Job Fair ugostio je preko 90 poduzeća i više od 3000 posjetitelja. Budući da i u poslovnom svijetu uvijek ima mjesta za zabavu, posjetitelji će na kraju prvog dana sajma u opuštenoj atmosferi uz koktele u KSET-u dobiti dodatnu priliku za razgovor s potencijalnim budućim zaposlenicima. 

Više o samom događaju potražite na internetskoj stranici jobfair.fer.unizg.hr, na Facebook stranici www.facebook.com/JobFair.FER/ te na Instagram profilu www.instagram.com/JobFairFER.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next