Logo
Ispiši ovu stranicu

Iskon.Smart Wi-Fi koji signalom pokriva svaki kut doma možete koristiti besplatno uz paket brzine do 200 Mbps Istaknuto

Iskon.Smart Wi-Fi koji signalom pokriva svaki kut doma možete koristiti besplatno uz paket brzine do 200 Mbps

Iskon je u okviru svoje proljetne SMART akcije korisnicima odlučio besplatno ponuditi pametne tehnologije, što znači da ćete moći odabrati Iskon.Smart Wi-Fi koji signalom pokriva svaki kut doma, ili 5.000 dodatnih sadržaja na inteligentnoj televiziji.

Novost je i prva komercijalna implementacija G.Fast tehnologije u Hrvatskoj, koja uz FttH omogućuje brzinu interneta od 200 Mbps u 250.000 hrvatskih kućanstava.

U svom priopćenju Iskon navodi kako je Iskon.Smart Wi-Fi moderna, stabilna i jaka Wi-Fi mreža koja omogućuje neometano surfanje u svakom kutu doma. Pogodna je za veće stanove, kuće katnice, apartmane i urede u kojima raspored prostorija, debljina zidova ili utjecaj susjeda onemogućuju neometanu distribuciju Wi-Fi signala.

Usluga je jednostavna za instalaciju (nisu potrebna tehnička predznanja) i još jednostavnija za korištenje, a tu su i dodatne mogućnosti upravljanja Wi-Fi-jem putem mobilne aplikacije: kreiranje posebne mreže za goste ili nadzor nad uređajima/djecom. Iskon.Smart Wi-Fi iskorištava pun potencijal dostupne brzine interneta, a radi na 5 GHz bez utjecaja susjeda.

Novi Iskon.TV sistematizira i kategorizira sve TV sadržaje koji su emitirani na televizijskim kanalima, po uzoru na YouTube i druge digitalne servise. Više nije potrebno pratiti na kojem se kanalu i kada emitiraju omiljene emisije – sve čekaju korisnika jednostavnim pritiskom na tipku 0 na daljinskom upravljaču. Osobni algoritam dodatno prepoznaje i preporuča sadržaje koji bi se korisniku mogli svidjeti na temelju emisija koje rado gleda i redovito prati. Iako je usluga u startu besplatna svim postojećim Iskon korisnicima, trenutna SMART akcija na TV sučelje donosi dodatnih 5000 sati sadržaja – serija, filmova, sportskih sadržaja, crtića i dokumentaraca.

Paket brzine do 200 Mbps s fiksnim telefonom i pametnim Iskon.TV-om dostupan je za samo 219,90 kuna mjesečno u 250.000 kućanstava u Hrvatskoj), a uz njega možete odabrati navedeni besplatni SMART dodatak: Iskon.Smart Wi-Fi ili dodatnih 5000 sadržaja na inteligentnom Iskon.TV-u.

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.