Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Nova predsjednica Uprave IN2 grupe je Katarina Šiber Makar Istaknuto

Nova predsjednica Uprave IN2 grupe je Katarina Šiber Makar

Katarina Šiber Makar, dosadašnja članica uprave, nova je predsjednica uprave IN2 grupe. Do promjene na vrhu tvrtke dolazi desetak dana nakon što je najveću domaću softversku kompaniju kupila kanadska tvrtka Constellation Software Inc.

„IN2 je jedna od najdugovječnijih i najvećih informatičkih tvrtki u regiji. Tvrtka ima impresivnu bazu zadovoljnih korisnika i izvanredne ljude. Takav uspjeh i potencijal rijetka su pojave u bilo kojoj industriji, i predstavljale bi izazov za svakoga. Moj prioritet je da IN2 nastavi poslovati i rasti sa svim pozitivnim osobinama koje cijene naši zaposlenici i klijenti, dok nam pripadnost globalnoj CSI grupaciji sada otvara i posve nove, uzbudljive mogućnosti razvoja. Kroz daljnji razvoj IN2 želimo pružati usluge i softverska rješenja koja na najbolji način zadovoljavaju poslovne potrebe naših klijenata i biti jedan od nositelja procesa digitalizacije u gospodarstvu i javnim servisima“, rekla je Katarina Šiber Makar.

Kompanija Constellation Software Inc. preuzela je IN2 grupu preko svoje tvrtke kćeri Vela Operating Group, a IN2 će nastaviti djelovati kao samostalna grupa s jakim fokusom na postojeće klijente i tržišta u kojima je IN2 grupa i sad prisutna.
Ante Mandić, osnivač IN2 i dosadašnji vlasnik, ostat će aktivan u IN2 grupi u ulozi Savjetnika uprave za razvoj poslovanja.

Katarina Šiber Makar članica je uprave u IN2 grupi od lipnja 2016. Na to mjesto je došla iz Deutsche Telekoma u kojem je bila EU dopredsjednica za digitalnu transformaciju u 12 zemalja grupe. Prije toga bila je na upravljačkim pozicijama u Hrvatskom Telekomu, T-Mobileu, Barr Pharmaceuticalsu i Plivi. Uz diplomu na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu ima magisterij iz ekonomije i doktorat iz područja informacijskih sustava i telekomunikacija.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next