Biz Tech web portal powered by vidi logo2

NEOS kao Oracle Partner u Cloudu Istaknuto

NEOS kao Oracle Partner u Cloudu

U Čatežu je 9. studenog održan Oracle event u suradnji s TechDatom pod nazivom „Oracle Partner in the Cloud“. Jedan od važnijih događanja za Oracle partnere u sklopu EMEA regije na kojem su između predavanja  i druženja dodijeljene i nagrade.

NEOS je još jednom dokazao svoju stručnost osvojivši nagradu imenom „Cloud Transformation Partner of the year 2017“.

Sam događaj u Čatežu je otvorio Gerald Bandzauner (Oracle Alliance&Channel Leader South Central Europe&Baltics) kratkim osvrtom na partnere koji rade na prelasku u Cloud ali ujedno i svojim viđenjem nedavno održanog Oracle Open Worlda.

Na jednodnevnom druženju se moglo čuti o transformaciji poslovanja zbog prebacivanja u Cloud te o pojedinostima kako se uključiti u posao s TechDatom, jednim od organizatora samog druženja. Večer je završila u opuštenom tonu, gdje su partneri razmjenjivali svoja iskustva i poslovne ideje.

NEOS su na događanju „Oracle Partner in the Cloud“ predstavili Davorin Capan (CEO),  Dražen Marković (CSO) te Davor Stanić (Executive Manager).

NEOS, hrvatska IT tvrtka specijalizirana je za rješenja poslovne inteligencije te je svjetski broj jedan u kategoriji Business Analytics.  Neos  nastavlja podizati standarde pokretanjem i realizacijom velikih projekata kojima potvrđuje vodeći status u regionalnom IT sektoru.

Više o tvrtki NEOS doznajte na internetskoj stranici tvrtke: www.neos.hr

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next