Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Nadogradnja mreže u Terrakomu

Nadogradnja mreže u Terrakomu

Terrakom je nadogradio optički prsten Radnička – Selska – Sopot na 10 Gbit/s i time povećao brzine pristupa internetu koje može ponuditi poslovnim korisnicima na vlastitoj optičkoj infrastrukturi. Uz dosadašnjih 100/100 Mbit/s, odnedavno su u ponudi i simetrične brzine 200/200 te 400/400 Mbit/s, a zadovoljeni su i svi uvjeti spajanja korisnika na 1 Gbit/s.

Navedene brzine mogu zatražiti poslovni subjekti koji se nalaze u zgradama i poslovnim centrima u kojima je prethodno provedena Terrakom optička infrastruktura ili u neposrednoj blizini istih. Podsjetimo, vlastitu mrežu optike Terrakom razvija u dijelovima Zagreba, Sesveta i Kutine.

„Usredotočeni smo na nadogradnju vlastite mreže jer takva vrsta usluge je ono što korisnici traže i trebaju, bili oni rezidencijalni korisnici ili tvrtke. Usluge koje nudimo putem optike najpovoljnije su na domaćem tržištu i veseli nas činjenica da nas sve više jakih poslovnih tvrtki prepoznaje kao relevantan faktor na telekom tržištu. Kontinuiranim radom na dostupnim brzinama, kao i stabilnosti te kvaliteti usluge, održavamo povjerenje koje nam je ukazano“, izjavio je Igor Tatarević, predsjednik Uprave Terrakoma.

Između ostalog, Terrakom optika provedena je i u svim većim poslovnim središtima u Zagrebu – VMD 1 i 2 u Strojarskoj ulici, Zagrebtower, Eurotower, Olimp centar, Sigma centar, Radnička cesta, poslovna zgrada Budmanijeva 1, poslovni centar Hektorovićeva 2 i drugi.

Više informacija o uslugama za privatne i poslovne korisnike potražite na www.terrakom.hr, www.terrakom.hr/poslovni te www.terrakom.hr/hosting.

PR

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next