Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Logitech predstavlja nove bežične gaming slušalice naprednih performansi

Logitech predstavlja nove bežične gaming slušalice naprednih performansi

Logitech je predstavio G533 Wireless Gaming Headset. Uz profesionalnu bežičnu tehnologiju, Pro-G zvučničke jedinice i DTS Headphone:X 7.1 surround zvuk, slušalice donose napredne audio performanse i bežičnu udobnost. Logitech G533 odlikuje se dugim trajanjem baterije i pročišćenim dizajnom, pružajući maksimalnu praktičnost za vrijeme maratonskog gaminga.

“Naš audio tim stvorio je slušalice koje donose najpreciznije i sveobuhvatno gaming iskustvo,” rekao je Ujesh Desai, potpredsjednik i generalni manager za Logitech G proizvode: “Uz DTS Headphone:X i našu Pro-G zvučničku jedinicu, rezultat je zapanjujuć. Sada možete pojačati zvuk kako biste doživjeli najpreciznije iskustvo gaming efekata.”¸

Napredne Pro-G audio zvučničke jedinice izrađene su od hibridnog mrežastog materijala koji pruža audio performanse koje su do sada bile dostupne jedino u high-end audiofilskim slušalicama. Zvučničke jedinice donose čistoću visokih i niskih tonova uz minimalnu distorziju zvuka.

DTS Headset:X surround tehnologija precizno replicira 7.1 sustav tako da možete realistično doživjeti zvukove okruženja, kao npr. koliko su udaljeni neprijatelji te iz kojeg smjera dolaze. Također, možete podesiti razinu glasnoće za svaki od sedam audio kanala.

Uz napredan digitalni audio prijenos bez gubitaka, zvučnici Logitech G533 donose praktičnost bežične tehnologije uz punu vjernost zvuka u rasponu do 15 metara. Slušalice održavaju snažnu vezu, čak i u uvjetima visokih elektromagnetskih interferencija (EMI), kada postoje deseci bežičnih signala u neposrednoj blizini. Ultra niska latencija bežične veze osigurava da ne dolazi do kašnjenja zvuka tijekom igre, kao ni za vrijeme gledanja filmova i streaminga.

Uz najnovije materijale i tehnologiju proizvodnje, Logitech G533 izdržljive su, ali lagane gaming slušalice pa ih se može nositi satima. Dizajnirane su tako da kompletno prekrivaju uho i dolaze s jastučićima od lagane, prozračne tkanine što ih čini idealnima za sportske performanse, a uz to se jednostavno skidaju i održavaju.

Mikrofon na ovim slušalicama dolazi s «auto mute» značajkom i poboljšanim smanjenjenjem buke te ekvilajzerom kako bi pružio najjasniji zvuk za vrhunsku komunikaciju tijekom igranja. Novi pop filter omogućava potpunu redukciju šumova.

Punjiva zamjenjiva baterija napaja slušalice za kontinuirano korištenje do 15 sati uz jedno punjenje, što ih čini pogodnima za maratonska igranja. Također, možete koristiti Logitech Gaming Software (LGS) za kontrolu razine napunjenosti baterije, tako da vam ne “iscuri” usred igre.

Logitech G533 slušalice dolaze s produžnim mikrofonom na preklop za poništavanje šuma i kristalno jasnu komunikaciju. S lako dohvatljivim kotačićem za kontrolu glasnoće i tipkom za isključivanje zvuka olakšano je podešavanje postavki zvuka u brzini kao i automatsko isključivanje mikrofona, na način da ga se sklopi. Za fino ugađanje koristite LGS za podešavanje ekvilajzera, surround zvuka, popratnih tonova te razinu mikrofona baziranu na igri. Možete i reprogramirati mute tipku na bilo koje funkcije, kao npr. play/pause ili start/stop.

Dostupnost ovih slušalica očekuje se u siječnju 2017. po preporučenoj maloprodajnoj cijeni 1.199,00 kn. Za više informacija, posjetite Logitech blog ili www.logitech.com

PR

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next