Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Gaming među najvažnijim kanalima rasta potrošačke tehnologije u 2017. godini Istaknuto

Gaming među najvažnijim kanalima rasta potrošačke tehnologije u 2017. godini

Igre i prateći pribor predstavljaju snažan potencijal za rast u 2017. godini, kažu distributeri potrošačke tehnologije koji djeluju na području Europe, Bliskog istoka i Afrike (EMEA). Prve analize regionalne ankete DISTREE EMEA među distributerima potrošačke tehnologije pokazuju da 42% distributera vidi gaming među prve tri kategorije u smislu potencijala rasta u 2017. godini.

Viši rukovoditelji iz više od 350 tvrtki koje distribuiraju potrošačke tehnološke proizvode i rješenja okupit će se na DISTREE EMEA 2017 (www.distree-emea.com), koji se održava od 21. do 24. veljače 2017. godine u Grimaldi Forumu u Monacu.

Glavni voditelj događaja DISTREE EMEA 2017 Christophe Painvin komentirao je: "DISTREE EMEA 2017 sadrži i posebnu Gaming zonu za izlagače iz ove kategorije. Tržište igara i gaming pribora u regiji EMEA nastavlja rasti, a uzbuđenje i momentum koji se stvaraju oko virtualne stvarnosti (VR) osiguravaju da će gaming ostati visoko pozicioniran kao kategorija za rast u 2017. godini."

Za gaming brendove koji žele lansirati proizvode ili graditi i upravljati kanalima distribucije u EMEA regiji, DISTREE EMEA vodeći je godišnji događaj na kojem je moguće osobno upoznati rukovoditelje distribucije iz preko 50 zemalja.

Među potvrđnim govornicima je i Stefan Lampinen, direktor Game Advisora. Kao priznat poznavatelj gaming industrije, Lampinen je obavljao rukovodeće uloge u Electronic Artsu, Nokiji, Microsoftu i Warner Brosu. Lampinenov govor na DISTREE EMEA bavit će se igračim platformama, VR-om i novim tržišnim mogućnostima koje stvara uspon gaminga uopće.

"Prvi rezultati istraživanja također pokazuju da dvije trećine prisutnih distributera žele aktivno povećati broj brandova koje nude. Kada ovo kombinirate s očitim interesom koji su izrazili za gaming, ovaj događaj postaje odlična prilika za gaming brendove da brzo i efikasno prošire svoje prodajne kanale u EMEA regiji. ", komentirao je direktor marketinga DISTREE EMEA Liam McSherry.

Mnogo će različitih gaming brendova biti prisutno na DISTREE EMEA 2017., s najnovijim proizvodima tvrtki kao što su Snakebyte, Vuzix, Marvo, 3D Rudder i mnogi drugi. Format DISTREE događaja omogućuje izlagačima dogovaranje sastanaka jedan-na-jedan s distributerima koji odgovaraju njihovim specifičnim poslovnim potrebama.

Još od svojeg pokretanja u 2003. godini DISTREE EMEA je katalizator za sklapanje tisuće distribucijskih dogovora diljem EMEA regije, pomažući potrošač tehnološke brendove na svakom stupnju svog razvoja.

PR

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next