Menu

95 posto mladih u Hrvatskoj internetu pristupa mobitelom

95 posto mladih u Hrvatskoj internetu pristupa mobitelom

Prema rezultatima istraživanja o navikama "milenijalaca", koje je naručio Hrvatski Telekom, čak 95% hrvatskih građana u dobi između 16 i 29 godina spaja se na internet putem svojih pametnih telefona, što je jedan od najviših udjela u EU.

U svojem priopćenju HT navodi kako ovo potvrđuje da je ova generacija u potpunosti ovisna o tehnologiji. Svaki drugi korisnik te generacije odmah nakon buđenja koristi mobilni uređaj, a 47 posto njih ne može zamisliti svoj život bez pametnog telefona.

Bilo da je riječ o provjeravanju društvenih mreža, opuštenom surfanju portalima ili dopisivanju - ključno je imati pristup internetu u svakom trenutku, jer milenijalci na mobitelu potroše gotovo cijeli jedan dan u tjednu.

Navike milenijca VIDIClanakVelika

Kako bi bili što slobodniji u korištenju telekomunikacijskih usluga, Simpa nudi najfleksibilniju opciju na tržištu - Zmajsku opciju s kojom korisnici sami odlučuju koliko minuta, poruka i megabajta će trošiti.

Zmajska tipkovnica VIDIClanakVelika

Zmajo kroji svoju fleksi tarifu onako kako korisnici žele, a ono što ju čini još primamljivijom je pametni telefon Huawei Y5 II, koji je dostupan za samo 66 kuna mjesečno kroz 12 mjeseci. Također, uz kupnju mobitela, korisnici dobivaju 598 kuna na svojoj SIM kartici i posebno dizajniranu Zmajsku tipkovnicu, koja je dostupna svim zmajskim korisnicima. Bilo da više volite razgovore od tipkanja, ili surfanje od pričanja ili samo tipkanje, Zmajo će se prilagoditi.

PR

na vrh članka

Više vijesti

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next