Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Smartphone Lenovo C2 Power u Iskonu za samo 99 kuna

Smartphone Lenovo C2 Power u Iskonu za samo 99 kuna

Uz uslugu interneta, televizije i(li) telefona, u vremenski limitiranoj akciji u Iskonu je moguće odabrati i smartphone Lenovo C2 Power za samo 99 kuna. Ovaj telefon odlikuju superbrzo punjenje baterije uređaja, dual sim i četverojezgreni procesor. Svi novi i postojeći Iskonovci koji nadograđuju uslugu mogu doći do svojeg primjerka novog Lenovo smartphone-a po povlaštenoj cijeni do 1. prosinca ove godine ili do isteka zaliha.

Među najznačajnijim prednostima Lenovo C2 Power su DUAL SIM i 10W punjač sposoban napuniti bateriju za sate korištenja u svega nekoliko minuta punjenja. Upravo zahvaljujući brzom punjenju, C2 Power je idealan za one koji provode puno vremena u pokretu i treba im prilagodljiv, pouzdan mobilni uređaj.

Dva utora za SIM kartice (tzv. dual sim) u ovom pametnom telefonu cijenit će i vlasnici 2 različita mobilna telefonska broja, kao i oni koji puno putuju te često koristite prepaid kartice inozemnih operatora.

C2 Power odlikuju još i četverojezgreni procesor, OS Android 6.0 Marshmallow, 2 GB RAM-a i pohrana od 16 GB proširiva do 32 GB putem microSD kartice. Tu su prednja kamera od 5 MP i stražnja od 8 MP s LED bljeskalicom te Waves MaxxAudio garancija kvalitetnog zvuka. U Iskonovoj akciji ovaj telefon dolazi u pakiranju s dodatnom zaštitom ekrana, maskom i slušalicama.

Pravo na kupovinu ovog atraktivnog uređaja po povlaštenoj cijeni od 99 kuna ostvaruju svi koji do 1.12.2016. odaberu i ugovore jedan od Iskonovih paketa interneta, televizije i(li) telefona), kao i postojeći Iskonovci koji nadograde svoju uslugu.

iskon lenovo c2 power akcija jesen

Ovakva cijena mobitela je rezultat šire akcije u sklope koje Iskonovi korisnici mogu iskoristiti 1000 kn popusta i na razne druge uređaje iz Iskon.Webshopa. Korisnici koji ugovaraju Iskon, a priželjkuju neki drugi gadget, ovih 1000 kuna popusta mogu zapravo iskoristiti za bilo koji uređaj iz ponude Iskon.Webshopa, gdje je već istaknuta aktualna blagdanska ponuda.

Lenovo C2 Power na Iskon.Webshopu: https://shop.iskon.hr/artikli/mobitel-lenovo-c2-power-crni/popust-1000kn
Odabir optimalnog paketa interneta, televizije i(li) telefona u Iskonu: https://www.iskon.hr/Novi-paketi-Lenovo-akcija

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next