Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Ericsson Nikola Tesla i beCloud donose LTE usluge u Bjelorusiji Istaknuto

Ericsson Nikola Tesla i beCloud donose LTE usluge u Bjelorusiji

Uz ugovor vrjedniji od 76 milijuna kuna, Ericsson Nikola Tesla će nakon Armenije LTE usluge omogućiti i u Bjelorusiji, ovaj put u suradnji s kompanijom beCloud. Riječ je o drugoj fazi uvođenja LTE tehnologije u tri regije Republike Bjelorusije, a projekt će biti implementiran do kraja 2017. godine.

“Ericsson je naš strateški partner u implementaciji najznačajnijih inovativnih projekata u Republici Bjelorusiji. Tijekom prošle godine beCloud je u Bjelorusiju uveo mnoga jedinstvena rješenja neusporediva s bilo čim drugim u zemlji, a uspjeh mnogih projekata ne bi bio moguć bez tako pouzdanog partnera poput Ericssona. Cijenimo našu suradnju i cilj nam je dugoročno partnerstvo. LTE tehnologija je već vrlo tražena u glavnom gradu pa je implementacija u regijama više nego pravovremena. Zahvaljujući Ericssonu ovaj ćemo projekt i ostvariti.”, izjavio je izvršni direktor beCloud JLLC Sergej Poblagouev.

Predsjednica Ericssona Nikole Tesle Gordana Kovačević, komentirala je novi ugovor: „Drago mi je da će bjeloruski korisnici dobiti dostup ovoj moćnoj mobilnoj tehnologiji. Ericsson aktivno sudjeluje u razvoju LTE što potvrđuje i stalnim unaprjeđenjima vezano uz nove mogućnosti koje ova tehnologija nudi, čime odgovara na potrebe sve većeg broja korisnika pametnih telefona i drugih pametnih komunikacijskih uređaja. Veliko iskustvo naših stručnjaka i njihov predani rad na LTE projektima širom svijeta garancija su da će građani širom Bjelorusije uskoro koristiti mnoge prednosti LTE.“

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next