Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Širi se ponuda senzora za Iskon.Smarthome: stigle pametne žarulje, najavljen termostat

Širi se ponuda senzora za Iskon.Smarthome: stigle pametne žarulje, najavljen termostat

Sustav za upravljanje domom na daljinu Iskon.Smarthome od sada podržava uparivanje s pametnim žaruljama proizvođača Osram. Novost je predstavljena na Weekend Media Festivalu 2016, koji je stavio naglasak na pametne tehnologije i njihovu primjenu u poslovanju i svakodnevici. Iz Iskona su najavili i skoru mogućnost uparivanja pametnih termostata, koje će korisnici moći sinkronizirati sa svojom centralnom jedinicom do početka sezone grijanja.

Osramove pametne LED žarulje dolaze u dvije varijante, toplo bijeloj i RGBW (šarenoj), koja može mijenjati boju svijetla. Štedne su, energetske klase A+ i radnog vijeka 20000 sati. Korisnici sustava Iskon.Smarthome njima upravljaju pomoću jednostavne mobilne aplikacije putem koje se žarulje mogu paliti i gasiti, prigušiti jačina svjetla i u slučaju RGBW žarulje promijeniti boja osvjetljenja.

iskon smarthome pametna zarulja osram bijela

Žarulje su dostupne u Iskon Webshopu po 179 kn za bijelu ili 319 kn za šarenu žarulju.

Osnovni Iskon.Smarthome komplet, koji ne uključuje pametnu žarulju, trenutno je dostupan po "first minute" cijeni od 1499 kn. Osnovni komplet sadrži centralnu jedinicu, nadzornu kameru, senzor pokreta, vlage i temperature, pametnu utičnicu te jednostavnu aplikaciju za upravljanje sustavom i kreiranje pravila. Akcijska cijena će biti aktualna do 1.11.2016. godine, do kada se očekuje i plasiranje pametnog termostata u ponudu Iskon.Webshopa.

Više o sustavu Iskon.Smarthome potražite na ovoj poveznici.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next