Logo
Ispiši ovu stranicu

Popusti na Windows i esencijalni prateći softver

Popusti na Windows i esencijalni prateći softver

Ovo je najbolji trenutak da legalizirate ili obnovite softver jer ga ovaj tjedan možete dobiti jeftinije. Tvrtka Mikronis povodom svog 15 rođendana nudi 15% popusta na udarne softverske proizvode – Windows, MS Office i Kaspersky Antivirus.

 

U toj akciji, originalni Microsoft Windows 10, koji se već nalazi na računalima više od 350.000.000 korisnika možete kupiti po, kako kažu, "troznamenkastoj cijeni" u Home verziji, na hrvatskom ili engleskom jeziku.

Što se tiče Microsoft Office paketa, koji koristi 1,2 milijardi ljudi na našem planetu, njega možete tijekom ove akcije u Home & Office inačici, koja sadrži Word, Excel, PowerPoint, OneNote i Outlook (te 15 GB prostora za pohranu u oblaku) nabaviti za manje od dvije tisuće kuna, na hrvatskom i engleskom jeziku. Alternativno, možete kupiti online verziju – Microsoft Office 365 za puno nižu svotu od 254 kune u vrijeme trajanja akcije. Razlika je u tome što ta verzija vrijedi samo godinu dana – nakon toga ju valja produljiti – ali tijekom tih godinu dana niste ničim ograničeni, što znači da možete preuzeti iste one verzije softvera kojeg ćete instalirati na svoj PC a koje biste inače dobili u "normalnom" offline paketu.

Kaspersky

Osnovni antivirus je već ugrađen u Windows, no ako želite napredniju i detaljniju zaštitu, Mikronis preporuča Kaspersky Anti-Virus 2016. On pruža dodatne usluge: skeniranje datoteka, web stranica i e-poruka u stvarnom vremenu; zaštitu od krađe podataka; blokiranje sumnjivih programa čak i prije nego što se oni potvrde kao virusi; zaštitu od otmice podataka… Sve to skupa možete dobiti već od 169 kuna. Valja naglasiti da se osnovna, 1D verzija može instalirati na dva računala – primjerice na stolno i prijenosno – a 3D verzija na četiri računala.

Nudi se i Kaspersky sigurnosni paket Internet Security 2016, također u verziji za dva ili četiri računala, a on pored zaštite od virusa štiti i od drugih internetskih opasnosti: krađe s bankovnih računa i kreditnih kartica, dodatno štiti vama važne datoteke, nadgleda razmjenu podataka preko bežičnih mreža… uopće, štiti od svih mogućih opasnosti, čak i od onih koje danas nisu poznate – jer heuristički prepoznaje sve sumnjive programe i aktivnosti.

Više o softveru na Mikronisovoj rođendanskoj akciji potražite na ovoj poveznici.

PR

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.