Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Dijelimo besplatne kotizacije za MobilityDay 2016 Istaknuto

Dijelimo besplatne kotizacije za MobilityDay 2016

MobilityDay 2016, vodeća ICT i poslovna konferencija SEE regije u području računalnog oblaka, primjeni mobilnih rješenja, novih tehnologija i njihove primjene u poslovanju, obrazovanju i svakodnevnom životu održava se u zagrebačkom hotelu Antunović 29. rujna 2016. Na cjelodnevnoj konferenciji ćete moći čuti zanimljiva predavanja mnogih IT profesionalaca te saznati informacije o najnovijim trendovima, u ovom segmentu, u svijetu.

Središnja tema ovogodišnje Mobility Day 2016 konferencije je MOBILNOST POSVUDA - kontinuitet poslovanja i povećanje produktivnosti upotrebom mobilnih cloud rješenja te njihova upotreba u poslovanju, u privatnom životu i obrazovanju.

Svake godine 400+ polaznika, iz više od osam zemalja, sudjeluje na 30+ predavanja i rasprava koje drže vodeći strani i domaći stručnjaci na području mobilnog razvoja, implementacije i poslovanja.

IT Biz Crunch dijeli tri puta po jednu ulaznicu za troje najsretnijih čitatelja. Za osvajanje kotizacije za Mobility Day nam na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 26. rujna 2016. morate napisati zašto bi baš vi trebali sudjelovati na Mobility Dayu na kojem ćete moći čuti vrhunska predavanja.

Nadamo se da ćete nam se pridružiti na Mobility Dayu 29. rujna, i veselimo se vašim kreativnim i maštovitim odgovorima.

Više informacija o konferenciji, predavanjima i predavačima možete saznati na web stranici MobilityDay.

 

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next