Biz Tech web portal powered by vidi logo2

ZTE uređaji po prvi put službeno u slobodnoj prodaji u Hrvatskoj Istaknuto

ZTE uređaji po prvi put službeno u slobodnoj prodaji u Hrvatskoj

Recro d.d. je postao službeni distributer ZTE mobilnih uređaja za Hrvatsku. ZTE uređaji su u Hrvatskoj dosad bili dostupni isključivo putem mobilnih operatera, a sada su po prvi put postali dostupni i u slobodnoj prodaji. U drugoj četvrtini 2016. prodaja ZTE uređaja u svijetu porasla je za 16% i ZTE je ušao među šest najvećih proizvođača pametnih telefona.

ZTE očekuje da bi u 2016. godini mogao prodati 60 milijuna pametnih telefona u svijetu, a za 2017. ima cilj od 70 milijuna prodanih uređaja.

U Hrvatskoj su u slobodnoj prodaji trenutno dostupne dvije serije mobilnih telefona – Axon i Blade. Axon je flagship serija namijenjena profesionalnim i poslovnim korisnicima i koja predstavlja vodeću liniju ZTE pametnih telefona. Serija Blade usmjerena je na mlade korisnike i one koji se tako osjećaju, ljude koji žele prvoklasne, ali i povoljne telefone.

ZTE se na hrvatskom tržištu prvi put pojavio 2009. godine i dosad se distribuirao uglavnom posredstvom vodećih mobilnih operatera u zemlji, gdje su 2016. godine dosad isporučili 20000 pametnih telefona, a do kraja godine se planira isporuka 35000 uređaja.

U studenome 2016. održat će se ZTE DAY u Zagrebu u Hotelu Westin gdje će biti predstavljeni ZTE-ovi najnoviji proizvodi i tehnologija, budući planovi i ulaganja u Europi, odnosno Hrvatskoj.

Otvoren je i službeni web za ZTE u Hrvatskoj na http://www.ztemobile.hr/

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next