Biz Tech web portal powered by vidi logo2

IN2 Grupa ima novu članicu uprave – Katarinu Šiber Makar

IN2 Grupa ima novu članicu uprave – Katarinu Šiber Makar

Uprava IN2 Grupe proširena je na pet članova nedavnim dolaskom nove članice Katarine Šiber Makar. Uz standardne poslove člana Uprave, bit će zadužena za razvoj i implementaciju novih informatičkih tehnologija koje čine temelj digitalne ekonomije i u koje je IN2 ušla osnivanjem tvrtki IN2data i IN2trace koje se bave Data Scienceom i serijalizacijom, organizacijom konferencija kao što su DRONEfest i Data Science Monetization te sudjelovanjem u razvoju HUB385 u svojstvu partnera.

Na ovu poziciju Šiber Makar dolazi iz Deutsche Telekoma (DT), gdje je obnašala poziciju EU dopredsjednice za digitalnu transformaciju i bila odgovorna za digitalizaciju poslovnog modela DT-a, poslovnu i tehnološku uspostavu digitalnih kanala prodaje i pružanja usluga korisnicima i implementaciju digitalnih tehnologija poput e-commerce, mobilnih aplikacija i naprednih podatkovnih analitika. Prije toga radila je na IT poslovima i u Plivi i Barru – američkoj tvrtki koja je preuzela Plivu prije nego je postala dio izraelske Teve.

"Katarina je idealan izbor za provođenje digitalne transformacije u IN2, s obzirom na bogato iskustvo u tom području koje je stjecala u globalnim tvrtkama. U slučaju IN2, to znači da ćemo razviti nove proizvode i usluge i prilagoditi postojeće kako bismo bili spremniji za širenje na nova tržišta globalnijeg karaktera", rekao je Ante Mandić, predsjednik Uprave IN2 grupe.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next