Biz Tech web portal powered by vidi logo2

DignetSoftware širi poslovanje u regiji

DignetSoftware širi poslovanje u regiji

DignetSoftware već ima niz zadovoljnih klijenata u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori, Turskoj, Bugarskoj, Njemačkoj i Ujedinjenom Kraljevstvu. Matična tvrtka je u Zagrebu, a u Bosni i Hercegovini već nekoliko godina djeluje i podružnica sa sjedištem u Banja Luci. Broj klijenata i potreba za uspješnijom suradnjom i djelovanjem u Srbiji rezultirali su ovih dana osnivanjem i treće podružnice, sa sjedištem u Beogradu.

DignetSoftware se već niz godina bavi implementacijom poslovnog softvera Microsoft Dynamics NAV, LS Retail, LS Hospitality i LS Forecourt. Implementira sve funkcionalnosti poslovnog sustava Microsoft Dynamics NAV (Upravljanje financijama, CRM, Prodaja i marketing, Nabava, Skladišno poslovanje, Proizvodnja, Projekti, Upravljanje resursima, Servis, Ljudski potencijali itd.), kao i sve tri vertikale maloprodajnog softvera LS Retail: u maloprodajama (odjeća i pribor, građevinski materijal, auto dijelovi), LS Hospitality u ugostiteljstvu i LS Forecourt, namijenjen benzinskim pumpama.

DignetSoftware je lokalizacijski partner za Microsoft Dynamics NAV i LS Retail za Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju i Crnu Goru, a ima i vlastiti modul Plaće za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu te Srbiju. Zajedno sa stručnjacima IBM-a realizirao je i desetak međunarodnih projekata integracije Microsoft Dynamics NAV-a, LS Retaila i eSAP-a.

Planira se i daljnje unapređenje i ekspanzija DignetSoftwarea, što će biti jedna od tema na ovogodišnjoj tradicionalnoj tehnološkoj konferenciji DignetDays u listopadu ove godine.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next