Logo
Ispiši ovu stranicu

Prva radionica mreže konzultanata iCFO360 i Grant Thortona u Zagrebu Istaknuto

Izvor: http://www.icfo360.eu/ Izvor: http://www.icfo360.eu/

U srijedu 18. svibnja 2016. u Zagrebu će biti održana prva radionica o mogućnostima financiranja investicija kombinacijom EU fondova i privatnog sufinanciranja u suradnji regionalnog ureda Grant Thorton Corporate Finance International i hrvatske podružnice mreže konzultanata iCFO360.

Radionica je namijenjena prvenstveno direktorima i vlasnicima malih i srednjih tvrtki koje žele prijaviti projekte na EU fondove, imaju pozitivan EBITDA i iskazanu dobit, ali kojima je sufinanciranje dodatnim zaduživanjem iz bilo kojeg razloga nedostupno.

Osim projekata iz informatičko-komunikacijskih tehnologija, cilja se i na projekte u turizmu i ugostiteljstvu, financijskom sektoru, proizvodnji, građevini, zdravstvenom sektoru i uslugama u zdravstvu, energetici, transportu i logistici, prehrambenoj industriji, recikliranju i gospodarenju otpadom, te automobilskom sektoru i maloprodaji.

Teme radionice su mogućnosti financiranja EU fondovima i najave natječaja, kao i sufinanciranje EU projekata bez dodatnog zaduživanja. Radionicu će voditi konzultanti mr.sc. Dino Bendeković (Grant Thorton Corporate Finance International), Josip Štilinović i Martina Belić.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, ali uz prethodnu prijavu s planiranim projektima i na poziv nakon pozitivne procjene prijavljenog projekta.

Prijave i više informacija na: www.icfo360.eu/radionice

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.