Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Sedam IT nastavio pozitivan trend zapošljavanja

Ante Jurišić, CEO tvrtke Sedam IT, izvor: medijska kuća VIDI Ante Jurišić, CEO tvrtke Sedam IT, izvor: medijska kuća VIDI

Nakon otvorenja ureda u Osijeku, tvrtka Sedam IT nastavlja trend porasta zapošljavanja, te je u zagrebačkom uredu zaposlila troje stručnjaka. Gordan Smuđ i Martina Gradinščak osnažit će tim prodaje i upravljanja korisnicima, dok se Igor Perović pridružio timu sistem inženjera. Novim zapošljavanjima tvrtka će ispunjavati strategiju razvoja i širenja na regionalna tržišta, osnaživati tim razvoja proizvoda te doprinositi realizaciji organizacijske kulture kompanije. Obilježivši više od desetljeća svoga poslovanja na tržištu konkurentnim uslugama i rješenjima, tvrtka Sedam IT snažno doprinosi prepoznavanju mladih talenata, ali i razvoju iskusnih stručnjaka. Istovremeno pružajući mogućnosti napretka, kontinuirane edukacije i profesionalnog razvoja, odjel Ljudskih potencijala tvrtke ide ukorak sa svjetskim trendovima brige o zaposlenicima te se prepoznatljivom organizacijskom kulturom tvrtka formirala u jednog od najpoželjnijih ICT poslodavaca. 

“Važnost dobro osmišljene organizacijske kulture koja prati mogućnost osobnog razvoja i prihvaćanje kulture kompanije posljednjih godina dobiva snažan zamah i u Hrvatskoj, a razliku koju čini Sedam IT vidljiva je i bo broju prijava kandidata, ali i po kvaliteti kadra koji se želi pridružiti našem timu. Veseli nas činjenica kako našim stručnjacima možemo pružiti cjeloviti razvoj u okruženju koje motivira, a naš portfelj rješenja prihvaćen je od vodećih domaćih kompanija.” naglasila je Irena Kevo, članica Uprave Sedam IT.

Gordan Smuđ u tvrtki obnaša dužnost Key Account Managera. Na tu poziciju je došao nakon više od 10 godina iskustva u upravljanju i vođenju klijenata – stjecavši svoje iskustvo u KING ICT-u, Recro-netu i S&T Hrvatska. Osim iznimnog iskustva u renomiranim IT tvrtkama, Gordan je tijekom pet godina rada u Perpetuum Mobile upravljao velikim ICT projektima nakon čega je zadužen za razvoj rješenja i njihovu primjenu. 

Martina Gradinščak se timu Sedam IT također pridružila na poziciji Key Account Managera. Godine 2009. tijekom stjecanja magistarskog zvanja zapošljava se u GBS – Global Business Servicesu, zagrebačkog IBM ureda gdje tijekom dvije godine asistira brojnim vodećim projektima u zemlji i inozemstvu. Svoju karijeru nastavila je unutar IBM-a preuzevši poziciju ITS Sales Specialista gdje je bila zadužena za razvoj idejnih rješenja s kupcima i sudjelovanje u projektnom nadzoru. 

Na mjestu sistem inženjera u ITIS (IT infrastruktura i usluge) odjelu tvrtke Sedam IT pridružio se Igor Perović koji je svoje petnaestogodišnje stručno znanje odlučio nastaviti u novom okruženju. I sam naglasivši kako mu je interes nastaviti karijeru u renomiranoj ICT kompaniji na tržištu, odabirom Sedam IT za nastavak svojeg profesionalnog puta, potvrđuje kako je višegodišnje ulaganje u razvoj i unaprjeđenje uvjeta rada uz kontinuirano praćenje razvoja, talenata i potencijala samih stručnjaka isplativo. Došavši iz kompanije Ericsson Nikola Tesla, u kojoj je proveo posljedne tri godine, Igor je radio na podršci ključnim regionalnim projektima te pružao izravnu podršku krajnjim korisnicima u korištenju implementiranih rješenja. 

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next