Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Mobitel i tablet možete osigurati od pada i oštećenja

Mobitel i tablet možete osigurati od pada i oštećenja

Vjerujemo da ne postoji niti jedan korisnik koji nema neugodno iskustvo da mu se mobitel ili tablet oštetio prilikom pada. Obzirom da takva oštećenja nisu pokrivena običnim jamstvom koje dobivate uz uređaj, do sada niste imali nikakvu drugu opciju osim platiti popravak iz vlastitog džepa. Stoga nam se čini vrlo zanimljiva nova usluga Vipneta nastala u suradnji s osiguravajućom kućom BNP Paribas Cardif, koja vam nudi osiguranje mobilnih uređaja od slučajnog fizičkog oštećenja u razdoblju od dvije godine, odnosno koliko traje i ugovor o pretplati. 

Usluga se plaća putem Vip pretplatničkog računa i to već od 15 do 89 kuna mjesečno, ovisno o vrijednosti uređaja. Osim što se time pokriva osiguranje od slučajnog fizičkog oštećenja ili uništenja, za korisnike Appleovih mobilnih uređaja nudi se i produljeno jamstvo na dodatnu godinu dana nakon isteka jamstva proizvođača, neograničeni broj popravaka čiji je ukupan iznos do visine maloprodajne cijene uređaja za vrijeme ugovorne obveze, kao i zamjena uređaja u slučaju totalne štete.

Valja naglasiti da se Vip osiguranje mobilnog uređaja može ugovoriti samo u trenutku kupnje novog mobilnog uređaja i prilikom ugovaranja pretplatničkog ugovora na 24 mjeseca, a moguće je osigurati bilo koji mobilni uređaj, uključujući i tablete kupljene u sklopu pretplatničkog odnosa s Vipnetom u trajanju 24 mjeseca.

Privatni korisnici mogu osigurati jedan uređaj, a poslovni korisnici i do 20 uređaja.

Više informacija o Vip osiguranju mobilnog uređaja potražite na ovoj poveznici.

Izvor: Vidi.hr

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next