Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Tvrtka SedamIT otvorila nova radna mjesta u Osijeku

Ante Jurišić, predsjednik Uprave tvrtke SedamIT Ante Jurišić, predsjednik Uprave tvrtke SedamIT

Tvrtka SedamIT proširila je svoje poslovanje te otvorila ured u Osijeku, u kojemu će u narednom periodu biti zaposleno desetak ICT stručnjaka. Širenjem poslovanja, tvrtka je realizira svoje strateške planove, a stručnjacima Osječko-baranjske županije otvorila vrata zapošljavanja i pristup vodećim ICT rješenjima. Kao četvrti grad po veličini u Hrvatskoj, i industrijsko središte županije, Osijek je poznat po talentiranim stručnjacima iz područja informatičko-komunikacijskih tehnologija te nagrađivanim projektima proisteklim iz BIOS-a, poduzetničkog inkubatora u kojemu je tvrtka SedamIT smjestila svoje nove urede. Odabir grada Osijeka kao novog centra razvoja tehnologija i inovacija tvrtke SedamIT stoga je logičan izbor čime će kompanija izravno doprinositi gospodarskom razvoju grada i županije.

Zadovoljstvo dolaskom Sedam IT u Osijek izrazio je i Bela Ikotić, koordinator projekata, BIOS, Poduzetnički inkubator: “Iznimno nam je drago što već nekoliko godina tvrtke iz Hrvatske za svoje development centre biraju Osijek. Dokaz je to silnog rada zajednice na području tržišta rada kroz niz aktivnosti i edukacija, prvenstveno mislim na program cijelo životnog obrazovanja koje provodi organizacija Osijek Software City. Sedam IT će donijeti zdravu konkurenciju na tržištu rada, atraktivne poslove i još jednom dokazati krilaticu po kojoj je Osijek i poznat "A place for you to develop".

Tvrtka Sedam IT ukupno zapošljava 75 stručnjaka, od čega 70 posto ICT struke, dok je preostali dio tima ekonomskih i društvenih profila. Sa širokim portfeljem rješenja, snažnim odjelom razvoja novih tehnologija, vodećim svjetskim i domaćim certifikatima, kontinuiranim razvojem i unaprjeđenjem poslovanja, Sedam IT je danas jedna od vodećih domaćih ICT kompanija. Otvaranjem još jednog ureda unutar Hrvatske, tvrtka ispunjava strategiju razvoja tvrtke ali i razvoja novih kadrova koji će biti pripravni svojim znanjima i vještinama realizirati projekte na međunarodnim tržištima. Naime, tvrtka je razvojem vlastitih rješenja i aplikacija otvorila vrata međunarodnih tržišta, a svojim odjelom za EU projekte konkurira projektima na tržištima Europske unije, potvrđujući kompetencije svojih zaposlenika.

“Kvaliteta stručnjaka koji mogu nastavljati našu strategiju poslovanja bila je presudan izbor pri donošenju odluke o otvaranju novog ureda u Hrvatskoj. Osijek je svojom snažnom ulogom razvoja kadrova IT struke posljednjih godina opravdao naš odabir, a broj kvalitetnih stručnjaka koji su se prijavili na naše oglase donio izazov u odabiru onih vrhunskih. Drago nam je da se naš tim razvoja novih rješenja i aplikacija širi, te da ćemo u Osječko-baranjskoj županiji donositi nove gospodarske i društvene vrijednosti,” rekao je je Ante Jurišić, predsjednik Uprave Sedam IT.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next