Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Otvorena bonbonova flagship trgovina u Zagrebu

Unutrašnjost bonbon trgovine u Zagrebu, izvor: bonbon Unutrašnjost bonbon trgovine u Zagrebu, izvor: bonbon

Prva bonbonova trgovina je otvorena početkom prosinca u Zagrebu, na Trgu Drage Iblera 3, u suvremenom prostoru gdje korisnici mogu testirati sve dostupne uređaje, isprobati aplikacije i odabrati svoju omiljenu dodatnu opremu - uz mogućnost kombiniranja popusta i bonbonovih tarifa. Prije negoli donesu odluku o kupnji, korisnici mogu isprobati sve uređaje koji su im na raspolaganju zahvaljujući današnjoj mobilnoj tehnologiji. Zaposlenici su educirani kako bi mogli odgovoriti na svako moguće pitanje, te kako bi pomogli korisnicima u interakciji i testiranju svih uređaja dostupnih u bonbon flagship trgovini.

Postavljeni su i posebni zasloni kako bi korisnici, pored osobnog testiranja, mogli provjeriti i ocjene ostalih korisnika te tako otklonili možebitne sumnje i dobili dodatne informacije i savjete.

Bonbon trgovina nudi dodatne popuste kombiniranjem hardverskih proizvoda kao što su telefoni, smartwear i dodatna oprema, koji mogu dosegnuti i 20 posto. Popusti se međusobno mogu zbrajati, pa korisnici imaju mogućnost sniziti cijenu hardvera prelaskom u bonbon iz nekog drugog telekoma.

Arhitektice iz ureda Stanica oblikovale su prostor koji preslikava različita iskustva, i to na isti način na koji ljudi pristupaju različitim mobilnim aplikacijama. Na pametnim telefonima postoje aplikacije za putovanja, glazbu, video zapise i društvene mreže pa su u novoj trgovini postavljena područja zvana tubes, gdje korisnici mogu isprobati različite tehnologije i pristupiti specifičnim informacijama.

"Bonbonova trgovina korak je dalje od koncepta skladišta ili uslužnog centra te korak prema prostoru za komunikaciju jedan na jedan, u kojem se tehnologija koristi kako bi obogatila živote, a prodajno osoblje više nisu samo prodajno osoblje, već i prijateljski raspoloženi savjetnici. To je razlog zbog kojega prodavatelje i korisnike više ne razdvajaju radne površine, već su tu stolovi za kojima svi zajedno surađuju kako bi došli do rješenja koje najbolje pristaje našim korisnicima," objasnio je Marin Maras, viši prodajni menadžer u bonbonu.

Bonbonova trgovina bit će otvorena radnim danima od 8 do 20 te subotom od 8 do 15 sati.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next