Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Epson predstavio novu seriju projektora za dom i ured

Regional Business Manager Renato Vincenti u Zagrebu predstavlja nove modele Epson projektora Regional Business Manager Renato Vincenti u Zagrebu predstavlja nove modele Epson projektora

Tvrtka Epson je 23. listopada u Zagrebu predstavila novu generaciju video projektora idealnih za uporabu kod kuće i u uredu, te novosti iz ponude projektora za kućno kino. Epson je vodeći proizvođač video projektora u svijetu još od 2001. godine i tržištu nudi modele za kućne korisnike, urede, obrazovne institucije, konferencijske dvorane, za oglašavanje u maloprodaji te za ostale primjene. 

EB-U04 i EB-U32
Na predstavljanju koje je održano u sklopu sajma Zagreb Audio Video Show u hotelu Sheraton središnje je mjesto bilo rezervirano za nove modele početne cjenovne kategorije, EB-U04 i EB-U32, koji mogu služiti kako za gledanje filmova i obiteljskih fotografija, tako i za važne poslovne prezentacije. Dio su nove generacije Epsonovih projektora koji nude značajke za sve članove obitelji.

"EB-U04 i EB-U32 vrhunski su i cjenovno povoljni modeli za sve potrebe, za posao ali i za kućno kino", kazao je tom prigodom Renato Vincenti, Regional Business Manager u Epsonu. "Oba modela odlikuju se rezolucijom od 1080p i svjetlosnom snagom od 3000 lumena, uz sve odlike standarda CLO (Color Light output), to jest jednake izlazne snage svih osnovnih boja. Epson po prvi puta nudi liniju proizvoda vrhunskih karakteristika, namijenjenih potrošačima koji po prvi puta kupuju projektor, i tako odgovara na zahtjeve tržišta. CLO je vrhunska osobina Epsonove 3LCD tehnologije te krajnji korisnici mogu biti sigurni da će dobiti svijetlu i živopisnu sliku u sve tri primarne (RGB) boje, kao i u bijeloj. Prema rezultatima istraživanja provedenog u SAD i EU, oko 90 posto ispitanika preferira 3LCD sliku kada je uspoređuju sa slikom iz konkurentskih DLP projektora. CLO donosi očite prednosti kako kod početnih modela, tako i kod vrhunskih projektora za kućno kino", kaže Vincenti.

Epsonovi projektori daju sliku svjetliju čak tri puta u odnosu na DLP projektore s jednim čipom2 zahvaljujući 3LCD tehnologiji i jednakoj izlaznoj snazi bijelog i svjetla u boji (CLO). Povrh toga, slika je detaljna, s oštrim i jasnim tonovima crne boje koji daju definiran prikaz sjena, uz omjer kontrasta 15,000:1 kod svih novih modela u početnoj cjenovnoj kategoriji.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next