Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Najbolja kvaliteta zvuka na Too Loud Festivalu Istaknuto

Najbolja kvaliteta zvuka na Too Loud Festivalu

DoubleTree by Hilton ugostit će ljubitelje dobrog i, prije svega, kvalitetnog zvuka na Too Loud Festu nadolazećeg vikenda.

Filmoljupci, ljubitelji modernog dizajna, glazbe i novih tehnologija moći će uživati u prezentacijama, koncertima, izložbama, projekcijama i radionicama, dok je dolazak na Too Loud Fest potvrdilo 30-ak domaćih i stranih izlagača audio i video opreme, kao i glazbeni izvođači. Neki od izlagača su LG, Sony, Bang & Olufsen, Yamaha, Technics, Sonus Faber, KEF, NAD, Tannoy, McIntosh i Harman Kardon.

Uz to, posjetitelji će moći poslušati najskuplji Hi-Fi sustav ikad javno izložen u Hrvatskoj u vrijednosti od 650 tisuća eura. Distributeri nosača zvuka su za ovu priliku pripremili ponudu vinila i CD-a po promotivnim cijenama.

PR image 01

„Glazba i film su univerzalni jezici, opće mjesto u našoj kulturi, a kad jednom stanete pred vrhunske uređaje za reprodukciju, doživjet ćete ih kao nikad do sad. Jamčimo svim posjetiteljima da će se naježiti sa svakim tonom i kadrom koji će čuti i vidjeti na Too Loud Festivalu“, kazao je organizator Nebojša Uglješić.

Ulaznice možete pronaći u Ticketshop.hr sustavu po cijeni od 35 kuna za jedan dan te od 50 za dva dana festivala. Karte se mogu kupiti i na dane festivala na blagajni DoubleTree by Hiltona Hotela.

Više informacija pročitajte na poveznici

na vrh članka