Logo
Ispiši ovu stranicu

Intergrafika 24 i Modernpak 29: Sve o printu i ambalaži na jednom mjestu Istaknuto

Intergrafika 24 i Modernpak 29: Sve o printu i ambalaži na jednom mjestu

Dva tradicionalna bienalna sajma INTERGRAFIKA 24. međunarodni sajam grafičke industrije i papira i MODERNPAK 29. međunarodni sajam ambalaže i pakiranja održavaju se na Zagrebačkom velesajmu od 31. svibnja do 2. lipnja 2017.Na jednom mjestu okupit će se svi značajni svjetski i domaći proizvođači opreme, gotovih proizvoda i pomoćnih materijala iz područja grafičke industrije, industrije papira, ambalaže i pakiranja.

Na sajmovima ćete dobiti uvid u najnovije trendove i inovacije iz obje industrije, a moći ćete i uspostaviti izravne poslovne kontakte i susrete uživo s renomiranim domaćim i stranim izlagačima. Poslovnoj i širokoj publici predstavit će se put od dizajna preko tiska pa sve do prodaje i prezentacije gotovog proizvoda krajnjem korisniku.

Na sajmu INTERGRAFIKA naći će se strojevi, uređaji, pribor, sirovine i repromaterijal za grafičku industriju i industriju papira te grafički proizvodi, dok će se na sajmu MODERNPAK nalaziti strojevi za izradu ambalaže i pakiranje proizvoda, materijali i sirovine za ambalažnu industriju, sve vrste ambalaže, sredstva za distribuciju proizvoda i poslovni pokloni

Ulaz za poslovne posjetitelje je besplatan uz prethodnu registraciju.

Više o sajmovima na www.zv.hr/intergrafika i www.zv.hr/modernpak

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.