Logo
Ispiši ovu stranicu

Michela Magaš dolazi na Brave New World u Zagrebu Istaknuto

Michela Magaš Michela Magaš

Drugi po redu Brave New World održat će se 6. i 7. svibnja 2017. u Zagrebu u organizaciji HUB-a 385, a cijeli će događaj otvoriti Michela Magaš, dobitnica nagrade Europske unije za inovatoricu 2017. godine i osnivačica Stromatolitea, britanskog labaratorija za inovacije. Tehnološkom vikendu prethodit će serija stručnih susreta koji kreću već od 2. svibnja.

„Nakon prvog izdanja festivala, koji je odlično odjeknuo i privukao velik interes građana i medija, ove godine smo odlučili ponuditi još veći i raznovrsniji program. Ideja je na jednom mjestu pokazati najzanimljivija tehnološka dostignuća, ali i omogućiti svima zainteresiranima da otkriju svoje kreativne potencijale bilo kroz praktične radionice prilagođene njihovim interesima ili putem specijaliziranih meetupa na kojima će se moći međusobno umrežavati“, istaknula je Ivana Šoljan, suosnivačica centra inovacija HUB385, dodavši: „Posjetitelji će na licu mjesta moći vidjeti kako kreativne tehnologije današnjice kreiraju našu budućnost i otvaraju nove i uzbudljive mogućnosti u svim sferama života.“

U sklopu konferencije Hack, Make & Play sudjelovat će brojni zanimljivi predavači, a kao najzanimljivija najavljena je EU inovatorica godine Michela Magaš, koja svojim inovacijama povezuje svjetove znanosti, tehnologije i umjetnosti.

BNW 2016

Osim toga, tu su i radionice za hobiste, koji će moći naučiti kako 3D-printati, razviti vlastiti senzorni sustav ili digitalizirati svoj vrt, dok će na dječjim radionicama najmlađi kombinirati učenje, istraživanje i igru kako bi ušli u svijet robotike, mehanike i programiranja.

Iznimno će interesantna biti i prva utrka dronova Zagreb Open, kao i izbor Naj robota Hrvatske. Brojni će posjetitelji moći uživati i u sajmu IoT inovacija, izložbi električnih vozila, a predstaviti će se, između ostaloga, i najzanimljiviji novi startupovi iz Hrvatske i šire regije. I ovog je puta pristup svim sadržajima i radionicama besplatan, uz obaveznu prethodnu prijavu.

Brave New World je na ovogodišnjem festivalu event industrije RSVP proglašen najboljim društveno korisnim događanjem. HUB385 i Brave New World usto su odnijeli i nagradu za najbolji neprofitni PR projekt u Hrvatskoj, koju dodjeljuje Hrvatska udruga za odnose s javnošću.

bnw2017 logo ff6600 orange

Za informacije i prijave posjetite: https://hub385.com/brave-new-world

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.