Menu

COMPUTEX 2017 izložit će najnovije trendove u IT-u Istaknuto

COMPUTEX 2017 izložit će najnovije trendove u IT-u

Organizatori sajma Computex u Taipeiu na Tajvanu ove godine planiraju još veći i uspješniji sajam, s naglaskom na izgradnji globalnih tehnoloških ekosustava, a očekuje se preko 1600 izlagača s 5010 štandova. Osim toga, u sklopu sajma namjerava se nastaviti i InnoVEX, koji je u prošlogodišnjem prvom izdanju već okupio 217 startupova iz 22 zemlje i time postao najveće okupljanje startupova u Aziji.

Computex 2017 održavat će se od 30. svibnja do 3. lipnja 2017. i pokrivat će teme kao što su AI i robotika, inovacije i startupovi, poslovna rješenja, IoT aplikacije i gaming i VR. Poznata imena iz industrije, kao što su Asus, Coolermaster i Microsoft već planiraju proširiti svoj izlagački prostor na sajmu 2017. godine, a bit će moguće vidjeti i najnovije inovacije iz Acera, E-Leada, Intela, Supermicroa, Thermalteka i mnogih drugih međunarodnih kompanija.

Bit će ove godine otvoreni i novi tematski izložbeni prostori, od kojih organizatori izdvajaju InnoVEX, koji je krenuo zapravo od prošle godine, a namijenjen je isključivo inovativnim startupovima. SmarTEX će dati prostor za izlaganje najnovijih rješenja iz domene IoT-a, iStyle je namijenjen MFi periferiji iz Applea, dok će se u zoni Gaming & VR predstavljati gaming proizvodi visokih performansi.

Nagrada Computex d&i, za dizajn i inovaciju, ove godine slavi desetu godišnjicu i uvodi nove kategorije, kao što su „Roboti i umjetna inteligencija“, „Internet stvari“ i „AR/VR uređaji + sadržaji“. Pobjednički proizvodi će biti izloženi na Computexu za cijelo trajanje sajma, a onda će biti upućeni na svjetsku turneju s ciljem veće međunarodne izloženosti.

Za više informacija o Computexu, posjetite službeni web sajma: http://www.computextaipei.com.tw/

na vrh članka