Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Yonatan Raz-Fridman u zagrebačkom ZIP-u

Yonatan Raz-Fridman u zagrebačkom ZIP-u

U sklopu programa Master Class poznatog zagrebačkog startup inkubatora ZIP u četvrtak 24. studenog 2016. gostuje suosnivač i CEO britanskog Kanoa, tvrtke koja proizvodi Computer Kit, pomoću kojeg bilo tko, bilo gdje može krenuti učiti programirati i izrađivati računala. Yonatan Raz-Fridman pričat će o “umjetnosti početka”.

S fokusom na same početke, Raz-Fridman će podijeliti svoja iskustva o tome što su i kako činili u Kanou, gdje su u roku od 3 godine došli od ideje do proizvoda te ga prodali u 100 tisuća primjeraka izgradivši izuzetan tim i osiguravši investicije od investitora svjetske klase.

Zanimljivo je svakako da je na Kickstarteru Kano za svoj projekt skupio ciljanih 100 tisuća dolara u manje od 18 sati.

Raz-Fridman je imao ključnu ulogu u dizajnu i razvoju proizvoda u Kanou, u uspostavljanju operacija koje su omogućile da tvrtka dostavi oko 100000 jedinica za kupce u više od 80 zemalja s visokom razinom kvalitete kao i u izgradnji ambicioznog i predanog tima sastavljenog od ljudi od više od 20 nacionalnosti sa sjedištem u Londonu te osiguravanju 19 milijuna dolara financiranja od istaknutih investitora.

Svoje će izlaganje Yonatan Raz-Fridman održati u prostorijama ZIP-a, na Remetinečkoj cesti br. 7, u četvrtak 24. studenog s početkom u 17:30 h. Prijave, s cijenom od 49 kn, obavljaju se kroz sustav Entrio.

na vrh članka