Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Četvrti Drupal Meetup u Zagrebu

Četvrti Drupal Meetup u Zagrebu

Udruga Drupal Hrvatska u četvrtak 29. rujna 2016. organizira Drupal Contrib Site Development meetup. Susret će se odvijati u prostorima udruge na adresi Svetice 21 u Zagrebu, s početkom u 17 sati.

Nakon uspješnog trećeg okupljanja u lipnju, ovo je četvrti po redu meetup u organizaciji Udruge. Opći cilj ovih okupljanja je jačanje zajednice korisnika Drupala u Hrvatskoj i uspostavljanje mreže stručnjaka i svih zainteresiranih za Drupal.

Drupal je inače slobodan softver otvorenog koda za upravljanje web sadržajem. U 16 godina postojanja Drupal se iz internetskog foruma razvio u enterprise CMS koji koriste npr. Bijela kuća, NASA, Greenpeace, BBC, MTV, Grammy, Aljazeera, Cisco, eBay, Twitter, Pinterest, Tesla Motors i mnogi drugi (vidi https://www.drupal.com/showcases).

Udruga Drupal Hrvatska osnovana je 2015. godine s ciljem poticanja i promicanja tehničke kulture na području računarskih sustava otvorenog koda i interneta, pružanja podrške u razvoju, komunikaciji, promociji i poticanju razvoja Drupala te postavljanja infrastrukture za podršku Drupala u Republici Hrvatskoj.

na vrh članka