Logo
Ispiši ovu stranicu

Pravi kaLibar za znanje: CARNetovo natjecanje u izradi digitalnih nastavnih materijala Istaknuto

Pravi kaLibar za znanje: CARNetovo natjecanje u izradi digitalnih nastavnih materijala

CARNet poziva nastavnike u osnovnim i srednjim školama u Republici Hrvatskoj da se prijave na natjecanje "Pravi kaLibar za znanje", kojem je cilj potaknuti izvrsnost u izradi digitalnih nastavnih materijala. Tema natjecanja je "Uporaba informacijske i komunikacijske tehnologije", a cilj digitalnih nastavnih materijala, koje će izrađivati nastavnici, je poticanje razvoja kompetencija učenika iz pojedinog predmeta koji nastavnici izaberu, kao i samih digitalnih kompetencija.

 

Za prijavu na natjecanje potrebna su tri koraka:

  1. prijavite se u Libar, na adresi http://www.carnet.hr/libar
  2. izradite digitalni nastavni materijal u Libru
  3. ispunite obrazac za prijavu na natjecanje

Rok za prijavu na natjecanje istječe u petak, 23. rujna 2016. godine. Za dodatne informacije posjetite službene stranice natjecanja ili pišite na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

U ponedjeljak, 12. rujna 2016. u 13 sati održat će se i webinar na temu "Uporaba informacijske i komunikacijske tehnologije i usluga Libar: kako osvojiti natjecanje Pravi kaLibar za znanje?".

Na webinaru će biti predstavljeno natjecanje a nastavnici će imati prilike upoznati se i s alatom Libar te saznati što obuhvaća međupredmetna tema "Uporaba informacijske i komunikacijske tehnologije".

Webinar će se održati putem komunikacijskog i kolaboracijskog alata Adobe Connect na adresi http://connect.carnet.hr/webinar.
Za ulazak u virtualnu sobu potrebno je odabrati opciju "Gost" i upisati svoje ime i prezime.

Webinar i natjecanje se održavaju u sklopu CARNetove korisničke konferencije koja je dio projekta "e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola (pilot projekt)".

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.