Logo
Ispiši ovu stranicu

23. CISEx Friday održat će se u Splitu

23. CISEx Friday održat će se u Splitu

U Splitu će se u petak 10. lipnja 2016. u prostoru caffe Avalon (Ulica slobode 16a), s početkom u 17:30 sati, održati 23. CISEx Friday.

CISEx je neprofitno udruženje hrvatskih izvoznika softvera, koje okuplja skoro 200 članica. Druženje u Splitu će započeti kratkim predstavljanjem rada udruge CISEx. Uvodni govor održat će Damir Popović, član Upravnog odbora CISEx-a.

Slijedi predavanje o već započetim te budućim projektima i aktivnostima udruge. Koji su prijedlozi upućeni Ministarstvu gospodarstva, Ministarstvu poduzetništva i obrta, Ministarstvu financija te Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta i kakav je njihov trenutni status objasnit će Mateo Perak, također član Upravnog odbora udruge.

Treće izlaganje će održati Mario Frančešević iz SeekandHit, tvrtke članice CISEx-a. U svome izlaganju prikazat će njihov put do uspjeha i osvajanja svjetskih tržišta. Osvrnut će se na zadnje 3.5 godine rada nakon akvizicije SocialBranda i objasniti kako je izgledao proces prije same prodaje. Prilika je to da čujete priču o ideji koja je sa 20$ uloženih u Facebook oglasnu kampanju dovela do razvoja platforme koja danas ima uvid u preko milijardu dolara oglasnih budžeta diljem svijeta.

Službeni dio programa završit će s predstavljanjem trenutno otvorenih natječaja za razvoj i istraživanje te kratkim objašnjenjem tko su potencijalni prijavitelji i koji projekti uopće mogu sudjelovati. Predavanje će održati Tajana Barančić, predsjednica udruge CISEx.

Nakon programa slijedi neformalno druženje koje će poslužiti za opuštenu razmjenu iskustava i ideja, ali i potencijalnih poslovnih kontakata.

Službeni program:

  • Uvodni govor - Damir Popović, Upravni odbor udruge CISEx
  • CISEx novosti - Mateo Perak, Upravni odbor udruge CISEx
  • SocialBrando: Od ideje do akvizicije (i što poslije?) - Mario Frančešćević, SeekandHit
  • Natječaji za istraživačko - razvojne projekte - Tajana Barančić, predsjednica udruge CISEx

CISEx Friday je redovno druženje hrvatskih softverskih izvoznika, članova i prijatelja udruge. Ulaz je besplatan, ali uz obaveznu prijavu putem Entrio sustava.

Ukoliko niste dobili izravan poziv, a želite prisustvovati pošaljite nam upit na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.