Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Pozivamo vas na ICT Gold Award 28. listopada u Zagrebu Istaknuto

Pozivamo vas na ICT Gold Award 28. listopada u Zagrebu

Poslovni IT portal It Biz Crunch 28. listopada u Zagrebu organizira konferenciju povodom dodjele nagrada ICT Gold Award 2015. Događaj se održava u sklopu tradicionalnih VIDI AWARDS konferencija, počinje u 8:30 sati ujutro u hotelu Regent Esplanade u Zagrebu, a okupiti će vrhunske IT menadžere iz Hrvatske i regije, te tvrtke s najuspješnije primijenjenim projektima u poslovnoj praksi ICT zajednice. Vrhunski stručnjaci na jednom će mjestu prikazati kako tehnološke inovacije doprinose uspješnom poslovanju. 

Sudionike u bogatom programu konferencije očekuju inspirativni keynote govornici Mate Rimac i Boris Nemšić, dok će im se na okruglom stolu IT Biz Crunch Forum pridružiti  Nenad Bakić i Dražen Mavrić.

Mate Rimac je široj Hrvatskoj javnosti poznat kao vrhunski inovator i poduzetnik čije su proizvodi iz tvrtke Rimac automobili pronašli svoj put do kupaca diljem svijeta, Boris Nemšić je jedan od vodećih regionalnih stručnjaka u telekomunikacijama i bivši direktor austrijskog Mobilkoma dok je danas izvršni član odbora Delta Partners grupacije u Dubaiju. Nenad Bakić je uspješan poduzetnik, inovator i osnivač tvrtke Selectio Kadrovi, dok je Dražen Mavrić CEO Nove TV.

Navedena četvorka će pod moderatorskom palicom poznatog hrvatskog televizijskog urednika Dubravka Merlića pokušati pronaći odgovore na pitanja kako predvidjeti nova (nepostojeća) zanimanja za koja se zaposlenici moraju dodatno educirati, te još mnoge aktualne teme namijenjene široj poslovnoj i ICT javnosti.

Nakon keynote govornika i IT Biz Crunch Foruma, sudionici će moći poslušati diskusiju na ICT Gold Forumu, kada slijedi i središnji događaj – nagrada za najbolje ICT implementacije godine.

Službeni hashtag konferencije je #ictgold2015 i pozivamo sve sudionike da ga upotrebljavaju prilikom komunikacije o konferenciji na društvenim mrežama Facebook, Twitter i Instagram. 

na vrh članka