Logo
Ispiši ovu stranicu

VIDI Awards: CODEL olakšao proizvodnju TDR-u Aida rješenjem Istaknuto

VIDI Awards: CODEL olakšao proizvodnju TDR-u Aida rješenjem

Prošlotjednu VIDI Awards 2018 BIG3 konferenciju, osim predstavljanja 30 genijalaca na 30 ispod 30 eventu i priča o F*ckupima epskih razmjera mladih poduzetnika, obilježila je dodjela nagrada za najbolja ICT rješenja – ICT Gold Award.

Biraju se već implementirana rješenja u tri kategorije – GDPRIndustrija 4.0 i Custom Development. Nominirana rješenja potom prolaze složen postupak evaluacije, a najvažnije je priznanje od strane samog tržišta.

Aida rješenjem za vertikalnu integraciju tvrtka CODEL d.o.o. riješila je problem povezanosti starijih strojeva u industrijskom pogonu TDR-ove tvornice u Kanfanaru sa naprednim Business Intelligence sustavom. Ovom implementacijom omogućen je prijenos podataka u realnom vremenu iz SAP-a u proizvodnju na strojevima i obrnuto.

IMG 0740 resize

Nagrada u kategoriji Industrija 4.0 uručena je direktoru tvrtke CODEL Marijanu Severu. „Nakon što smo poslali dokumentaciju za nominaciju u potpunosti smo zaboravili na to tako da je nagrada došla kao izrazito ugodna vijest i iznenađenje. Znate, svatko danas voli misliti o svojoj tvrtki kako nema konkurencije, a nadam se da je za nas barem dijelom tako", rekao je Sever.

 

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.