Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Špica sustavi dobili priznanje tržišta za rješenje VoiceXtreme Istaknuto

Špica sustavi dobili priznanje tržišta za rješenje VoiceXtreme

Prošlotjednu VIDI Awards 2018 BIG3 konferenciju, osim predstavljanja 30 genijalaca na 30 ispod 30 eventu i priča o F*ckupima epskih razmjera mladih poduzetnika, obilježila je dodjela nagrada za najbolja ICT rješenja – ICT Gold Award.

Biraju se već implementirana rješenja u tri kategorije – GDPR, Industrija 4.0 i Custom Development. Nominirana rješenja potom prolaze složen postupak evaluacije, a najvažnije je priznanje od strane samog tržišta.

Softversko rješenje nagrađeno u kategoriji Custom Development jest VoiceXtreme. Ono omogućava upravljanje skladištem putem glasa, dok je implementirano od strane Špica sustava d.o.o. u logističkom okruženju tvrtke Ahold Delhaize Srbija. VoiceXtreme korisniku nakon implementacije donosi skok u produktivnosti, kod nekih korisnika i do 50%. Dodatne koristi ovog rješenja su i povećana sigurnost radnika te optimizacija rada.

IMG 0766 resize

„Ne možete nikada sa stopostotnom sigurnošću očekivati kako će reagirati krajnji korisnici. Prvi dio nominacija je prošao u redu i mogli smo naslutiti da će biti pozitivan odgovor. Nisu svi spremni izaći u javnost sa svojim projektima i na taj način nekako u konačnici dati na uvid drugima svoje poslovne tajne. Dakle, mogli smo naslutiti, ali nismo mogli biti sto posto sigurni. Pozdravljamo ovakav koncept izbora jer je riječ krajnjeg korisnika nešto sasvim drugo od onoga što tvrtka sama o sebi govori“, rekao je CEO Špica sustava Neven Rusković.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next