Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Autor Ethereuma kupio tvrtku za rudarenje asteroida Istaknuto

Autor Ethereuma kupio tvrtku za rudarenje asteroida

Idu li rudarenje asteroida i blockchain ruku pod ruku, ne znamo, ali blockchain kompanija ConsenSys kupila je tvrtku Planetary Resources koja se bavi rudarenjem malih tijela Sunčevog sustava za zasad nepoznatu cijenu.

Ukoliko je suditi po riječima direktora ConsenSysa Joea Lubina, koji je ujedno i jedan od autora Ethereuma, radi se o njihovoj jednakoj viziji budućnosti te spajanju ConsenSysova ekosustava i inovativnosti Planetary Resourcesa.

„Divim se tvrtci Planetary Resources i njihovom talentu svjetske klase, broju inovacija i nadahnuću ljudi diljem planeta. Dovođenje tako širokog znanja o svemiru u ConsenSys ekosustav odražava naše uvjerenje u potencijal Ethereuma kako bi stvorili nove društvene sustave kroz povjerenje. To ujedno i odražava naše uvjerenje u demokratizaciju i decentralizaciju budućih svemirskih pothvata", kazao je Lubin.

Iz Planetary Resourcesa kazali su kako su ponosni na dosadašnja dostignuća zahvaljujući vizionarskim saveznicima, a CEO Chris Lewicki dodao je kako će više informacija biti dostupno sljedećih mjeseci.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next