Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Na Danima komunikacija u ime AdBlocka govorit će Laura Sophie Dornheim Istaknuto

Na Danima komunikacija u ime AdBlocka govorit će Laura Sophie Dornheim

Laura Sophie Dornheim, vooditeljica odjela za komunikacije softverske tvrtke eyeo čiji su proizvodi AdBlock Plus, AdBlock Browser i Flattr sudjelovat će na festivalu Dani komunikacija koji se od 12. do 15. travnja održava u Rovinju.

Uz predstavnicu AdBlocka, najavljen je dolazak Kodija Fostera, potpredsjednika za podatkovnu strategiju u šestom najvećem medijskom konglomeratu na svijetu – Viacomu. Viacom zapošljava gotovo deset tisuća ljudi, a posjeduje produkcijsku kuću Paramount Pictures (Titanic, Iron Man i Forrest Gump i dr.) te popularne kanale poput MTV-a i Comedy Central-a. Kodi se bavi sintetiziranjem Viacomovih podataka te njihovim pretakanjem u sadržaj i integrirano marketinško komuniciranje, o čemu će govoriti na Danima komunikacija.

U tri dana trajanja, program će se paralelno održavati u tri dvorane. Uz 16 vrhunskih predavača koji će nastupati u glavnoj dvorani, sudionici će moći čuti i druge sadržaje, među njima prezentacije finaliste Effie natjecanja koji slavi učinkovitost kampanja, kao i finaliste natjecanja za mlade nade Young Lions Croatia.

Predavači koji su najavljivani posljednjih mjeseci su Jayanta Jenkins, globalni kreativni direktor Twittera, Brad Parscale, direktor kampanje Donalda J. Trumpa, Susan Credle, jedna od najmoćnijih žena marketinške industrije, Mr. Bingo vrhunski ilustrator, arhitekt kontroverznih projekata, Graham Fink jedan od najnagrađivanijih kreativnih direktora na svijetu i multimedijski umjetnik koji „crta pogledom“, stručnjaci koji tehnologiju koriste u službi brand komunikacije: Steve Lok, Oliver Kibblewhite i Christoffer Malmer, nagrađivani stručnjaci za odnose s javnošću Gabriela Lungu i Hermes Holm, Laura Sophie Dornheim i iz AdBlocka, Kodi Foster iz Viacoma, Alemsah Ozturk Chief Happiness Officer agencije 4129Grey, James Kirkham, komentator na temu digitalnih medija i šest godina za redom predavač na festivalu Cannes Lions i drugi.

Na Danima komunikacija bit će proglašeni najbolji oglašivači i najbolje agencije u Hrvatskoj u sklopu nacionalnih strukovnih natjecanja – Effie za učinkovitost, IdejaX za kreativnost, Mixx za digital i Young Lions Croatia za mlade talente u industriji.

Za više informacija o Danima komunikacija posjetite službene stranice festivala www.danikomunikacija.com

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next