Biz Tech web portal powered by vidi logo2

TradeCore dobio investiciju od 3 miilijuna dolara Istaknuto

TradeCore dobio investiciju od 3 miilijuna dolara

TradeCore, beogradski fintech startup dobio je investiciju od 3 milijuna dolara, a najviše novca je uložio regionalni investicijski fond South Central Ventures.

TradeCore se na tržište probio uz pomoć platforme i jedinstvenih alata za korisnike na globalnom tržištu kapitala i kompanija koje pružaju financijske usluge pojedincima te planira uz pomoć South Central Venturesa proširiti bazu svojih klijenata.

U svojem priopćenju TradeCore navodi kako razvija više proizvoda i pruža sve usluge koje jedna fintech kompanija može ponuditi. Oni su ti koji svojom inovativnošću i idejama predvode ovo tržište. Iskustvo osnivača i seniorskog tima omogućojei TradeCoreu da neometano posluje kroz više vertikala —  fintech, regtech, plaćanja i kripto.

TradeCore je u fintechu ono što je AWS u IT-ju. Koristeći BrokerCloud platformu, klijenti dobivaju sve neophodne komponente umjesto da ulože značajnu količinu svog vremena u razvoj sličnog softvera za osobne potrebe. Na taj način šire svoju infrastrukturu, smanjuju troškove i brže izlaze na tržište sa svojim proizvodom.

Najpoznatiji TradeCore-ov proizvod je BrokerIQ  — vodeći svjetski CRM za financijske servise, koji pruža rješenje za onboarding klijenata, provjeru dokumenata, procesuiranje plaćanja i praćenje korisnika. Omogućava klijentima da ubrzaju svoj rast, povećaju prihode i konverzije, dok u isto vrijeme utječe na smanjenje koeficijenta promjene korisnika i poboljšava stopu korištenja aplikacije. Proizvod na kojem trenutno rade — ComplyIQ omogućava klijentima implementaciju napredne provjere svojih korisnika poput KYC i AML. Time će klijenti značajno skratiti proces uvođenja novih korisnika u svoj sistem i moći će provjeravati podatke svojih korisnika.

Svi proizvodi kompanije TradeCore su u skladu s međunarodnim propisima, regulacijama i koriste ih kompanije koje posluju na svim velikim tržištima kapitala. 

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next