Logo
Ispiši ovu stranicu

IT BIZ EXPO i 50 ključnih rješenja hrvatske IT industrije Istaknuto

IT BIZ EXPO i 50 ključnih rješenja hrvatske IT industrije

Atraktivna prezentacija hrvatske IT industrije pod nazivom IT BIZ EXPO 2017 ove godine 10. svibnja prezentirati će kroz niz zanimljivih aktivnosti i prezentacija 50 odabranih ključnih hrvatskih IT rješenja pod nazivom 50UP!

Zanimljivi paneli i fight klubovi organizirani u suradnji s Hrvatskim informatičkim zborom (HIZ-om) privući će IT profesionalce ali i CEO management koji želi imati uvid u najnoviju praksu, a koja se temelji na najnovijim tehnološkim rješenjima. Poseban će biti E-novation lounge na kojem će samo odabrani hrvatski tehnološki startupi dobiti priliku prezentiranja svojih inovativnih tehnoloških proizvoda hrvatskoj industriji koja bi mogla uložiti u njihov daljnji razvoj.

Sve zainteresirane tehnološke tvrtke starosti do dvije godine molimo da nam pošalju do 10.4.2017. kratak tekst-opis u kojem će opisati djelatnosti svoje tvrtke i tehnološke inovacije na kojima rade, kako bi dobili priliku prezentirati se na E-novation loungeu sajma IT BIZ EXPO 2017 hrvatske IT industrije kao jedno od 50 odabranih ključnih rješenja hrvatske IT industrije. Kontakt mail prijave je: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

E-novation je projekt izdavačke kuće VIDI pokrenut 2003. godine u suradnji s Institutom Ruđer Bošković. U trenucima  stvaranja hrvatske startup scene zanimljivih tehnoloških tvrtki poput Rimac automobila, Nanobita, Microblinka, ShautEm-a, Salespoda, tada manjih ali iznimno atraktivnih startupa, ovaj projekt je prepoznavao njihove potencijale i nagrađivao ih priznanjima prepoznatljivog naziva "Teslino jaje", zapravo povezanog s poznatim Teslinim izumom.

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.