Logo
Ispiši ovu stranicu

e-novation lounge: Povratak poznatog natjecanja Istaknuto

e-novation lounge: Povratak poznatog natjecanja

U sklopu našeg sajma IT BIZ EXPO 2017, koji se održava u suradnji s Hrvatskim informatičkim zborom (HIZ-om), bit će postavljen i e-novation lounge, na kojem će samo odabrani hrvatski tehnološki startupi dobiti priliku za prezentiranje svojih inovativnih tehnoloških proizvoda hrvatskoj industriji koja bi mogla uložiti u njihov daljnji razvoj.

E-novation je projekt izdavačke kuće VIDI pokrenut 2003. godine u suradnji s Institutom Ruđer Bošković. U trenucima  stvaranja hrvatske startup scene zanimljivih tehnoloških tvrtki poput Rimac automobila, Nanobita, Microblinka, ShautEm-a, Salespoda, tada manjih ali iznimno atraktivnih startupa, ovaj projekt je prepoznavao njihove potencijale i nagrađivao ih priznanjima prepoznatljivog naziva "Teslino jaje", zapravo povezanog s poznatim Teslinim izumom.

Ove jeseni E-novation Award se nakon nekoliko godina mirovanja i osluškivanja razvoja novih nadolazećih tehnoloških zvijezda vraća pa je ovaj sajam IT industrije i jedinstvena prilika da se inovativni startupi prezentiraju i pripreme za jesensko natjecanje izbora najboljih tehnoloških inovacija Hrvatske.

Stoga pozivamo sve zainteresirane tehnološke tvrtke starosti do dvije godine da nam pošalju do 25.2.2017. kratak tekst-opis u kojem će opisati djelatnosti svoje tvrtke i tehnološke inovacije na kojima rade, kako bi dobili priliku prezentirati se na e-novation loungeu sajma IT BIZ EXPO 2017 hrvatske IT industrije. Kontakt mail prijave je: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.