Logo
Ispiši ovu stranicu

Redizajniran web za ljubitelje mobitela -- Mobil.hr Istaknuto

Redizajniran web za ljubitelje mobitela -- Mobil.hr

Najutjecajniji web portal o mobilnoj telefoniji u regiji, Mobil.hr dobio je nov dizajn i poziva sve ljubitelje mobilnih i pametnih telefona da u bilo koje doba i sa bilo kojeg uređaja istraže novosti u svijetu mobilnih tehnologija. Pored samog portala, još je uvijek dostupan i aktivan i forum na cafe.mobil.hr, koji već okuplja zajednicu od 70000 registriranih članova.

 

Portal i forum već su više od 15 godina poprište novosti i rasprava o svim modelima mobilnih telefona, o tarifama mobilnih i fiksnih operatera, o navigacijama itd. Na redizajniranom portalu sada su i komentari na članke i testove integrirani s formumom Cafe.Mobil.hr.

Mobil.hr redizajn 2 VIDIClanakVelika

Svi servisi koje ste do sada koristili na Mobil.hr i dalje su vam dostupni - u Usporedilici mobitela možete istovremeno usporediti više modela telefona, ne samo dva modela kao što je uobičajeno na mnogim drugim sličnim mjestima u web prostranstvima.

Provjerite i test mjeseca te top liste najpopularnijih modela koje vam mogu biti dobar putokaz pri kupnji novog mobitela.

Sve to možete pronaći na poznatoj adresi mobil.hr

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.