Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Britanski pametni telefoni Wileyfox prvi put dostupni u Hrvatskoj Istaknuto

Britanski pametni telefoni Wileyfox prvi put dostupni u Hrvatskoj

Dok je UK u procesu izlaska iz Europske unije, britanski telefoni ipak dolaze u Hrvatsku. Tvrtka Microteam iz Velike Gorice u svojoj ponudi već ima dva pametna telefona britanskog proizvođača Wileyfox – Spark i Swift, kojima se uskoro pridružuju i četiri novija modela: Spark+, Spark X, Swift 2 i Swift 2+.

Novi bi modeli kod Microteama u Hrvatskoj trebali biti dostupni početkom studenog. Spark+ ima ekran od 5" HD IPS, CPU MediaTek 64-bit quad core na 1,3 Ghz, 2 GB RAM-a i 16 GB pohrane proširive MicroSD karticama, zadnju kameru od 13 MP i prednju od 8 MP. Spark X ima iste specifikacije, osim što ima veći ekran – 5,5", a za njim i veću i jaču bateriju (3000mAh, za razliku od 2200 mAh u Spark+).

SparkSpark+/X

Posebno su zanimljivi novi Swift modeli, koji ni na službenim britanskim web stranicama nisu još dostupni, a kod hrvatskog Microteama će u studenom biti dostupni istovremeno kao i kod drugih europskih distributera.

Swift 2 ima ekran 5" HD Gorilla Glass, CPU Qualcomm MSM 8937 1.4GHZ OctaCore, 2 GB RAM, 16 GB pohrane proširive MicroSD karticama, 13 MP zadnju i 8 MP prednju kameru, podršku za 4G LTE mreže i Quick Charge 3.0 bateriju od 2700 mAh. Dok se Swift 2 + razlikuje u tome što ima 3 GB RAM i 32 GB pohrane.

Swift 2 Wileyfox Swift 2/2+

Sve telefone pokreće Cyanogen 13, temeljen na Androidu 6 Marshmallow, koji nudi veće mogućnosti prilagodbe i privatnosti u odnosu na standardni Android.

Više informacija o Wileyfoxu i njihovoj ponudi možete pronaći na njihovom službenom webu.

Nove telefone moći ćete od studenog naručiti preko Microteama, otkud je već moguće naručiti i ranije modele.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next